Jadual Google Pagerank Tahun 2013

Pagerank
Salam satu Blogger. Seperti yang diketahui kali terakhir Google updated pagerank November 2012 dan Hanif Idrus Blog pastinya kekal PR1 sahaja..hehehehhehee. Tak naik-naik walau sudah setahun!!!!

Sejarah Google updated pagerank 2012 pada May 2012, August 2012 dan November 2012 ini bermaksud Google updated quarterly.

Pagerank pastinya tak akan naik jika kita amalkan paste copy sahaja. Macam aku ini...hahahahhaha.

Melalui analisis oleh semua blogger-blogger yang saya kunjung hampir semuanya memberi jadual berikut.
Tapi yang pastinya bulan January ini pagerank akan di semak, cuma tarikh sebenar kurang pasti.

 Jadual Kemungkinan Google Pagerank 2013

 1st Update - January 28 hingga February 6 

2nd update - June 27 hingga July 7 

3rd Update - September 29 hingga 4 October 

4th Update - 4 December hingga 29 December 

Anda semua mempunyai masa untuk updated PR anda lagi.....Jommmmmmm.
Dah bertahun aku cakap malas nak layan PR ini tapi masih juga menaruh harapan.....harap-harap naik ler tahun ini....


21 comments

takpaham pr tu apa dan untuk apa... huhu

baru tau ada tarikh2 macam ni...haaha..

mari kita sama2 update sendiri laaa yer...hahaah

Moga naik ye abg hanif :) InsyaAllah
PR.. Bukan pakatan rakyat ye. Hehehehe..

Hahahaha si abang nih. Makanya jangan copy paste bang :P
Semoga cepat naik la itu PRnya :D

wow baru ketahuan psl semua inih

Salam bro.
Nampaknya tarikh semakin dekat, bersedialah para blogger terutama yang masih menunggu peningkatan dari segi PR. Saya belom ada PR lagi...hehehe

wah...siap tahu bile dia check ea..bgus2x..ayut pon 1 jer...hihihi

wahh.. tak sabar jugakk. harap2 la naek PR pada tahun ni. dah bersungguh2 buat backlink banyak2

hohoho pastinya ramai yang ternanti - nanti termasuk saya hehe

Oh siapa ada jadual update yer...baru tau...

thanks for info bro...nanti kita pi check ramai2....

tak tahu lak ada tarikh2 mcm nih..hehehe..

Ni baru first time dengar!!Hahaha..

Thanks infonya..Harap2 naik lah kali ni rank blog aku