Jangan kacau perempuan India nanti kena tusuk dengan pisau!!!! Inilah salah satu langkah dalam memerangi kes rogol yang berlaku India.

Di Malaysia aku rasa pisau-pisau ini tak perlu kot. Sebab undang-undang berkata mana-mana individu yang memiliki senjat tajam melebihi 4 inci boleh ditangkap!!

So gunakan kan lah spray atau siren yang kuat sebagai alat perlindungan. Zaman sekarang ini, benda-benda tu wajib untuk perempuan disebabkan lelaki di dunia ini kecuali aku banyak yang kurang waras.....hahahhaha.

Zaman lagi moden tapi sikap manusia semakin terbelakang. Aku yang ada anak perempuan sekarang ini, risau melihat perkembangan rakus manusi azaman sekarang ini..huhuhuh

Sebuah parti politik berhaluan kanan India mengedarkan beribu-ribu bilah pisau kepada golongan wanita di sebuah negeri di barat India untuk digunakan mereka jika diserang.

Pisau-pisau itu diberikan selepas seorang pelajar wanita yang berusia 23 tahun mati akibat dirogol oleh beberapa lelaki pada Disember tahun lalu.
Parti Shiv Sena itu mengedarkan senjata tersebut pada Rabu lalu pada sebuah majlis yang diadakan di sini.

Pemimpin parti itu, Ajay Chowdhary berkata, wanita harus menyimpan pisau tersebut dekat dompet mereka.

Sejumlah 21,000 bilah pisau itu diedarkan manakala negeri Maharashtra yang kerap berlaku kejadian rogol dan bunuh menjadi tumpuan utama pengedaran

Walau apapun kalau nak promote pisau tu pilihlah model yang cantik sikit...hehehehe.