Teknologi Terkini: Baby Aircond Room - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Teknologi Terkini: Baby Aircond Room

hanifidrus
Salam satu Blogger. Terkini iaitu kini terdapat teknologi bilik berhawa dingin untuk baby anda.
Ramai keluhan ibu bapa yang mengatakan bahawa anak-anank mereka ( terutama baby) bukan babycomel yek..hehehehe apabila tak mahu tidur akan diletakkan dalam kereta dan buka aircond.

Saya rasa ramai ibubapa mengalami perkara sedemikian. Jom!!! beli produk ini dan dijamin anda puas hati!!!!

20 comments:

Sue PeLik said...

mak datuk??? huhuhuhu biar betoi teknologi sekang. sib bek laaa aku dah lama dilahirkannn huhuhu

3no gr33ny said...

mati beku la bayi tu

Azlan Strider said...

mak aihh..memang ade camtu ker??cam pelik plaktgk..hahahha

Regards,
-Strider-

dilla said...

utk dewasa xde ke :(

Rashid said...

alamak!! biar betul????

Razif said...

sejuknye ....

Papa Mifz said...

adoi sampai masukkan dalam peti ais ke...haha

Remy hazza said...

he3.... sian kat baby tu....
mesti lena.....

amirofie said...

Hahahahaha.. bagus jugak idea ni tapi jangan letak kat bahagian freezer.. mau baby tu buat iglu dalam fridge tu.

kak nora said...

kejam!..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ouch.. mcm ni pun boleh erk...

Sharipah Epah said...

hahhahhah abes la baby blue jawabnya...

Harun Ar said...

Alamak.... pastilah ulah hanif tu.... hhe

Nadia Johari said...

haha..x psl2 terlupe ade bby kat dlm

myfreeminded said...

Bahaya ni, kalau tersilap tertutup pintu tu, tak ke naya budak tu tak boleh bernafas nanti.

wantie said...

sudah kalau cenggini... anak saya kalau kena a/c keta lama lama mula la demam.

MaYa MustWany said...

grrr ~_~

Fieda Rafli said...

hihihi..anak saya tak boleh lama dlm aircond..terus demam..

Sukma Haron said...

biar betul picture mcm tu...

ayut said...

untung klu peti sjuk ye bersih..klu ada durian dlm tu,mau bau durian la baby tu.. :D