Home » » Teknologi Terkini: Baby Aircond Room

Teknologi Terkini: Baby Aircond Room

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Saturday, January 12, 2013

hanifidrus
Salam satu Blogger. Terkini iaitu kini terdapat teknologi bilik berhawa dingin untuk baby anda.
Ramai keluhan ibu bapa yang mengatakan bahawa anak-anank mereka ( terutama baby) bukan babycomel yek..hehehehe apabila tak mahu tidur akan diletakkan dalam kereta dan buka aircond.

Saya rasa ramai ibubapa mengalami perkara sedemikian. Jom!!! beli produk ini dan dijamin anda puas hati!!!!

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

20 comments:

nursuriani said...

mak datuk??? huhuhuhu biar betoi teknologi sekang. sib bek laaa aku dah lama dilahirkannn huhuhu

3no gr33ny said...

mati beku la bayi tu

Azlan Strider said...

mak aihh..memang ade camtu ker??cam pelik plaktgk..hahahha

Regards,
-Strider-

dilla.d said...

utk dewasa xde ke :(

Rashid said...

alamak!! biar betul????

Razif said...

sejuknye ....

Unknown said...

adoi sampai masukkan dalam peti ais ke...haha

Unknown said...

he3.... sian kat baby tu....
mesti lena.....

Unknown said...

Hahahahaha.. bagus jugak idea ni tapi jangan letak kat bahagian freezer.. mau baby tu buat iglu dalam fridge tu.

Bunda_nora said...

kejam!..

Leeza Dayasari said...

ouch.. mcm ni pun boleh erk...

Unknown said...

hahhahhah abes la baby blue jawabnya...

Harun Ar said...

Alamak.... pastilah ulah hanif tu.... hhe

Nadia Johari said...

haha..x psl2 terlupe ade bby kat dlm

MyFreeMinded said...

Bahaya ni, kalau tersilap tertutup pintu tu, tak ke naya budak tu tak boleh bernafas nanti.

wantie said...

sudah kalau cenggini... anak saya kalau kena a/c keta lama lama mula la demam.

Anonymous said...

grrr ~_~

fieda said...

hihihi..anak saya tak boleh lama dlm aircond..terus demam..

Sukma said...

biar betul picture mcm tu...

ayut said...

untung klu peti sjuk ye bersih..klu ada durian dlm tu,mau bau durian la baby tu.. :D

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers