Header Ads

Terima kasih Atas Penghargaan Anda

Salam satu Blogger. Ayat memang gempak sebab aku nak ucapkan kepada rakan blogger aku yang memilih secara peribadi blog aku sebagai dalam satu blog pilihan 2012 mereka.

Aku memang sangat terharu ...huhuhuhuhu. Nak nangis tak boleh sebab aku kan lelaki ala-ala macho. Tegal diluar tapi dalam hati ada taman berbunga..hehehehhe.

Thanks bro aku sangat menghargai pilihan anda. Serious..
Tetiba aku bersemangat nak berblogging 2013 ini...eyahhhhhh


To bro Korn, aku rasa tahun lepas dahulu aku dah kenal bro ini. Aku panggil blog dia, blog sempoi sebab semua entri dia sempoi. Kena dengan jiwa aku sebenarnya.....hahahahahaha.

Sebenarnya jiwa aku ini memang suka mengutuk orang dah macam darah daging...so kalau mana-mana komen kat entri dia aku lepas ajer cakap..hahahahahahaha

Dia belum kahwin lagi, atau bahasa nasional kita panggil bujang hampir terlajak...hehehehehehe


To bro MRie Rnie, aku baru kenal rasanya dalam pertengahan 2012 kot. Seorang blogger yang berilmu dalam dunia blogging ini kerana pengalaman yang cukup luas dalam blog ini.
Boleh mempelajari pelbagai ilmu dari beliau...sure..sure..

Dan seorang blogger yang boleh aku katakan berterus terang dalam pemikirannya. Jika beliau tak suka beliau akan kata tak suka...direct to point!!
Ini yang aku suka sebenarnya...hehehehehe.

Secara tak langsung aku belajar dari kesilapan berblogging aku ini.
Banyak aku belajar dari kau bro...thanks.

Dan seribu terima kasih atas penghargaan anda semua. Sebagai manusia biasa, sudah tentu aku berbohong kalau kata tak  gembira malah aku menaip ni pun sambil tersengih kerana dihargai anda semua...hehehehehe, Dan pada masa yang sama memberi kekuatan untuk aku terus berblogging sambil memerah idea membuat entri..hehehehehehe.



15 comments

Azlan Strider said...

congratulation...hehehe..ini membuktikan anda ada peminat sendiri..hehehe

Regards,
-Strider-

M'Rie R'Nie said...

Tapi saya dah kenal blog bro since 2011..hehehe.tu pon masa blog 1st yang telah hancur berkecai kena bombastik..hehehe

lepakk.com said...

Lepakk.com menjadikan anda idola..

wantie said...

amboi... glamer kamu yer

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pergh.... tabik spring! chaiyok2 lagi.

fatin amalina husna said...

kan..rasa dihargai semacam je..=)

Mrs Velentine said...

tahniah...

Maimun Abdullah said...

Tahniah tahniah, mesti gembira tak terkata. (tumpang seronok).

afzalsukasuki said...

hehe tahniah bro

aku pon tercalon gak.macam tak percaya je

*padahal dah siap bayar topup rm5 suh masukkan aku skali :P kikiki

Remy hazza said...

tahniah bro....sememangnya bro hanif pilhan remy dari dulu lagi......

Farisha Lyssa Farish said...

tahniah :) rezeki

TiranaAduka said...

tetap semangat bro.

TiranaAduka said...

tetap semangat bro.

amier faiz said...

tahniah,...:) mmg selayaknya..:) teruskn berblogging..:)

hainom OKje said...

Tumpang gembira bagi pihak hang nep...