Wordless Wednesday

hanifidrus

Sebenarnya dalam lama betul aku tak buat WW ini.....serius!!!
Nak buat jugak lak.. Tapi masih tak dapat mengekang diri dari menulis jugak..hahahahaha
Tapi jangan risau kali ini pendek ajer.......

Salam Satu Blogger. hari WW ini kita jangan membebel panjang-panjang lerrr.
Semua tengah rehat kan minda, so aku pun nak buat entri santai ajer.....

Tertarik melihat gambar ini di Facebook. Perumpamaan lautan berapi sanggup ku renangi boleh diterima pakai di gambar ini kot...hahhahahhaha.

Tapi kasihan lak lihat pasangan ini , banjir pun terpaksa bersanding..Apa nak buat kad jemputan dah kasi...

Untuk pengetahuan bloglist http://www.hanifidrus.my dah pulih semula...yeahhhhh!!!
Malam ini nak gempur semua rakan blogger!!!!!


29 comments

hahaha kata ww.. tapi mesti nak menaip gak kan?

aku pon sama :P

Jangan lautan api sanggup ku renangi untuk first few days je... hehehe..jahat lak saya hari ni...

xtau la nak pakai ke tidak dot my tu.. nanti la.. kasi pulih kiciwa ne..

wah!!!!romantik gitu....hakhakhak!!!

haha comel je pengantin tu.. tapi WW ni panjang la huhu

huhuhu. cute :)

selamat pengantin baru...

tetiba rasa mcm best je. sebab bukan senang tetiba suami nak sorong isteri dalam keta tolak tu kan..kan...

ish.. mcm main mak mak . main masak masak..

yeah,, bloglist bro dah pulih semula.. err, sweetkan gambar kat atas tuh , hihi

haih.. tak mampu nak kata apa bila tgk picture tu.. hehehe

semoga pasangan ini berbahagia hingga ke syurga.

hahhaa..ni mmg lautan sanggup ku renangi ni... :D

tu tanda kasih sorang suami kepada isteri.. sweet je.. semoga mereka kekal hingga ke syurga..

ni kisahnya bukan memori daun pisang lagi tapi memori hujan banjir

memang terbaik lah pasangan pengantin ni, sanggup berkorban demi apa sahaja

so sweet..samalah, blog dah kembali normal.. http://www.sararose.my/2013/01/blog-berdomain-dot-my-sudah-pulih.html

best la..bloglist hanif da okey balik...

salam bro...mohon shared template yg bro buat blog list tu...boleh?

lautan luas sanggup ku renangi, inikan pulak banjir yang kecik..hahahaha

wahh ni kalo gaduh2 leh jd modal perdamaian.. hihi ingatkah dikau d hr persandingan kt ? :P

remy terus takde WW minggu nie..... busy sangat kak...entry pun terbabas.....

ter salah komen pulak...he3...ampun bro !!!!

alahai ruginya terpaksa tidur kat sekolah!!!