Home » » Wordless Wednesday

Wordless Wednesday

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Wednesday, January 30, 2013

hanifidrus

Sebenarnya dalam lama betul aku tak buat WW ini.....serius!!!
Nak buat jugak lak.. Tapi masih tak dapat mengekang diri dari menulis jugak..hahahahaha
Tapi jangan risau kali ini pendek ajer.......

Salam Satu Blogger. hari WW ini kita jangan membebel panjang-panjang lerrr.
Semua tengah rehat kan minda, so aku pun nak buat entri santai ajer.....

Tertarik melihat gambar ini di Facebook. Perumpamaan lautan berapi sanggup ku renangi boleh diterima pakai di gambar ini kot...hahhahahhaha.

Tapi kasihan lak lihat pasangan ini , banjir pun terpaksa bersanding..Apa nak buat kad jemputan dah kasi...

Untuk pengetahuan bloglist http://www.hanifidrus.my dah pulih semula...yeahhhhh!!!
Malam ini nak gempur semua rakan blogger!!!!!


Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

29 comments:

afzalsukasuki said...

hahaha kata ww.. tapi mesti nak menaip gak kan?

aku pon sama :P

Mrs Velentine said...

sweetnya

MyFreeMinded said...

Jangan lautan api sanggup ku renangi untuk first few days je... hehehe..jahat lak saya hari ni...

Unknown said...

aisehh..kesian diorang..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xtau la nak pakai ke tidak dot my tu.. nanti la.. kasi pulih kiciwa ne..

P#eoniX said...

wah!!!!romantik gitu....hakhakhak!!!

Unknown said...

haha comel je pengantin tu.. tapi WW ni panjang la huhu

Unknown said...

kenangan sepanjang zaman.....

Mastura Borhan said...

huhuhu. cute :)

selamat pengantin baru...

wantie said...

tetiba rasa mcm best je. sebab bukan senang tetiba suami nak sorong isteri dalam keta tolak tu kan..kan...

ish.. mcm main mak mak . main masak masak..

Aqu Mad said...

yeah,, bloglist bro dah pulih semula.. err, sweetkan gambar kat atas tuh , hihi

Unknown said...

haih.. tak mampu nak kata apa bila tgk picture tu.. hehehe

Aiisyah Roseskalerful said...

semoga pasangan ini berbahagia hingga ke syurga.

Cik Nor said...

cinta sejati..:)

ayut said...

hahhaa..ni mmg lautan sanggup ku renangi ni... :D

fatin amalina said...

tu tanda kasih sorang suami kepada isteri.. sweet je.. semoga mereka kekal hingga ke syurga..

3no gr33ny said...

ni kisahnya bukan memori daun pisang lagi tapi memori hujan banjir

admin said...

memang terbaik lah pasangan pengantin ni, sanggup berkorban demi apa sahaja

Leeza Dayasari said...

wow.. macam tu sekali ker... hebat.

Maisarah Azmi said...

so sweet..samalah, blog dah kembali normal.. http://www.sararose.my/2013/01/blog-berdomain-dot-my-sudah-pulih.html

Unknown said...

Sian dia....tapi sweet aje!!

Anonymous said...

best la..bloglist hanif da okey balik...

Unknown said...

salam bro...mohon shared template yg bro buat blog list tu...boleh?

Unknown said...

lautan luas sanggup ku renangi, inikan pulak banjir yang kecik..hahahaha

Unknown said...

wahh ni kalo gaduh2 leh jd modal perdamaian.. hihi ingatkah dikau d hr persandingan kt ? :P

Unknown said...

sweet g2

Unknown said...

remy terus takde WW minggu nie..... busy sangat kak...entry pun terbabas.....

Unknown said...

ter salah komen pulak...he3...ampun bro !!!!

OKje said...

alahai ruginya terpaksa tidur kat sekolah!!!

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers