1st Giveaway Ibu Amirul - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

1st Giveaway Ibu Amirul

hanifidrus

Salam satu Blogger. Aku sertai giveaway kali ini dari Ibu Amirul dengan tajuk give away 1st Giveaway Ibu Amirul

Kena nama burung angry bird yang ditunukkan dalam gambar di blog beliau. Kalau nak tengok bkena klik ke giveawy tu ler dan join..heheheheheh

 Pemenang akan dikira siapa yang paling tepat dan paling pantas.

Hadiah Pertama: Sebuah Novel Adam dan Hawa beserta benda yang diteka tu...
Hadiah Kedua: Sebuah Novel Ombak Rindu Hadiah Saguhati untuk semua peserta:
Tersenarai dalam Bloglist Istimewa Ibu Amirul
Syarat-syaratnya:
1. Terbuka kepada semua blogger
2. Follow blog Ibu Amirul (Wajib)
3. Follow Twitter Ibu Amirul (Suka hati)
4. Buat entry untuk G.A ni "1st Giveaway Ibu Amirul" dan dalam entry tu mesti ada - header Celoteh Ibu Amirul
Aku tag semua rakan join segmen ini.
Jawapan untuk angry  bird ini ialah:
hanifidrus
 

9 comments:

shaiful zaidi said...

Good luck bro.

Remy hazza said...

selamat bersegmen bro...remy doakan bro berjaya....

wantie said...

good luck nak terjah jugak.

wantie said...

ni nak tanya. then konfius ar. Ibu Amirul tu suruh teka nama burung angry bird tu ke?

atau dia suruh teka benda apa yg kat dalam gambar tu yg ada sticker angry bird?

fatin amalina husna said...

goodluck jugak..

rajin join ga..=D

Hanif Idrus said...

Aku rasa teka nama burung tapi tak kisah ler..
Janji kena menang...hihihihihihi

Ibu Amirul said...

alahaii en hanif oiii... teka benda yang ada gambar angry bird tu lah bukan nama angry bird tu... hehehe....

Athirah Farah said...

hak.hak... kelakar betol.. abg hanif ni.. oeg suh teka lain , lain pulak jawab nya.. cm mane nak menang ni.. hik..hik... :)

hainom OKje said...

selamat bersegmen