2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

hanifidrus

Salam Satu Blogger. Hari ini aku nak sertai giveaway oleh blogger ohsem iaitu Blogger Remy.
Blogger yang kau anggap sebagao blogger tegar dalam membuat entri dan juga blogwalking.

Rupanya dah 2 tahun beliau menceburkan diri dalam bidang blogging ini. Celik mata..tutup mata dah 2 tahun yek Remy..hehehehehe.

Aku nak join giveaway bertajuk 2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

Syarat-syartatnya mudah sangat:
 
1) Terbuka kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog remy hazza
2) Follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow itu lagi senang... )
3) Kalau sudi like FB fanpages blog remy atau google+ remy ( tak paksa )
4) Buatkan satu entry yg bertajuk "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"
5) Copy banner kat atas dan tampalkan dlm entry tu.
6) Ajak lah sahabat kenkawan semua utk join segmen nie
7) Kemudian, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry nie tau !!!! senang remy nak jejak nanti......
8) Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 28 February 2013....(sebulan)

So aku ajak semua kekawan join segmen blogger Remy ini.
Jom!!!!!!!!!!!!!

16 comments:

Ain Riz said...

slamat bersegmen :)

aQu Mad said...

jom join hehe..

Remy hazza said...

thanks bro...terharu bro sudi join segmen remy yg tak seberapa nie... tapi ohsem...he3.... semoga bro berjaya nanti...remy doakan bersama sama......

wantie said...

terima kasih ajak. nak join la.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck nanti nak join jugak la

fatin amalina husna said...

goodluck!!

myfreeminded said...

Selamat bersegmen lah ye En Hanif... Hehehe..

ayut said...

sebulan berlangsung ni...nk ke sna jap lg...

hainom OKje said...

banyaknya syarat2 dia

#JemahAwesome said...

Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Jemah follow sini tau! ^^

Nadia Johari said...

good luck abg hanif

deno said...

salam.. deno dtg dari segmen yg sama...segmen remy daromeo! hehe

btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Zira Aziz said...

Salam Ukhuwah,

BW dr segmen yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Good Luck :)

C.T.K said...

sudah join...goodluck! :)

siti fatima Arifin said...

Good Luck yer..... Ateh Blogwalking dan follow disini.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)