2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

hanifidrus

Salam Satu Blogger. Hari ini aku nak sertai giveaway oleh blogger ohsem iaitu Blogger Remy.
Blogger yang kau anggap sebagao blogger tegar dalam membuat entri dan juga blogwalking.

Rupanya dah 2 tahun beliau menceburkan diri dalam bidang blogging ini. Celik mata..tutup mata dah 2 tahun yek Remy..hehehehehe.

Aku nak join giveaway bertajuk 2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!!

Syarat-syartatnya mudah sangat:
 
1) Terbuka kepada semua pembaca yang sudi singgah kat blog remy hazza
2) Follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow itu lagi senang... )
3) Kalau sudi like FB fanpages blog remy atau google+ remy ( tak paksa )
4) Buatkan satu entry yg bertajuk "2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"
5) Copy banner kat atas dan tampalkan dlm entry tu.
6) Ajak lah sahabat kenkawan semua utk join segmen nie
7) Kemudian, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry nie tau !!!! senang remy nak jejak nanti......
8) Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 28 February 2013....(sebulan)

So aku ajak semua kekawan join segmen blogger Remy ini.
Jom!!!!!!!!!!!!!

16 comments

thanks bro...terharu bro sudi join segmen remy yg tak seberapa nie... tapi ohsem...he3.... semoga bro berjaya nanti...remy doakan bersama sama......

terima kasih ajak. nak join la.

Selamat bersegmen lah ye En Hanif... Hehehe..

sebulan berlangsung ni...nk ke sna jap lg...

Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Jemah follow sini tau! ^^

salam.. deno dtg dari segmen yg sama...segmen remy daromeo! hehe

btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Salam Ukhuwah,

BW dr segmen yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

Good Luck :)

Good Luck yer..... Ateh Blogwalking dan follow disini.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)