Salam satu blogger. Mulai esok aku akan bercuti 4 hari...hihihihihih.
Lega rasanya sebab 3 hari ini , asyik training ajer.....
Sampai nak buat entri dan blogwalking pun tak sempat..huhuhuhhu

Tu sebab semenjak minggu ini, aku lihat entri aku macam tak bermaya
ajer..hehehehhe.
Sorry ler, idea ada tapi terkejar-kejar nak buat entri....

Sepanjang cuti ini aku akan blogwalking ke semua rakan-rakan blogger aku.
Dan ada juga terdapat rakan-rakan blogger yang baru aku akan masukkan
anda ke dalam bloglist aku nanti.
Manakala ada beberapa rakan blogger yang telah meletakkan aku dalam
bloglist mereka tapi aku masih belum letakkan, akan aku lakukan jugak...
Ini baru aktiviti untuk blogwalking sahaja.

Sebenarnya memang ada plan nak ke Perak cuti Tahun Baru Cina ini tapi
mak aku pula ada hal serta ditambah baru masuk Astro Njoi. So mood
jalan-jalan agak berkurangan ..hahahahhaha
Di tambah lagi anak aku Selasa dah sekolah, so tak best rasanya lepak
sekejap ajer kat Perak.
So mood jalan-jalan agak berkurangan ..hahahahhaha

Tapi gerak hati aku keras mengatakan bahawa wife aku pasti akan ada
rancangan tersembunyinya nanti. Aku kenal sangat-sangat wife aku ini, 4
hari duduk kat rumah mesti panas rumah tu..hehehehehe. Tapi tak per, aku
dah siap sedia plan mengejut wife aku nanti...hahahahahaha.

Disini aku mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada rakan-rakan
chinese yang membawa blog aku ini. Dan juga Selamat bercuti kepada
rakan-rakan yang lain.
Tetapi jika ada sesiapa yang bekerja , aku ucapkan Selamat bekerja
sementara aku berjimba-jimba di rumah...hehehehehhehehe