Header Ads

Aktiviti Cuti Tahun Baru Cina

Salam satu blogger. Mulai esok aku akan bercuti 4 hari...hihihihihih.
Lega rasanya sebab 3 hari ini , asyik training ajer.....
Sampai nak buat entri dan blogwalking pun tak sempat..huhuhuhhu

Tu sebab semenjak minggu ini, aku lihat entri aku macam tak bermaya
ajer..hehehehhe.
Sorry ler, idea ada tapi terkejar-kejar nak buat entri....

Sepanjang cuti ini aku akan blogwalking ke semua rakan-rakan blogger aku.
Dan ada juga terdapat rakan-rakan blogger yang baru aku akan masukkan
anda ke dalam bloglist aku nanti.
Manakala ada beberapa rakan blogger yang telah meletakkan aku dalam
bloglist mereka tapi aku masih belum letakkan, akan aku lakukan jugak...
Ini baru aktiviti untuk blogwalking sahaja.

Sebenarnya memang ada plan nak ke Perak cuti Tahun Baru Cina ini tapi
mak aku pula ada hal serta ditambah baru masuk Astro Njoi. So mood
jalan-jalan agak berkurangan ..hahahahhaha
Di tambah lagi anak aku Selasa dah sekolah, so tak best rasanya lepak
sekejap ajer kat Perak.
So mood jalan-jalan agak berkurangan ..hahahahhaha

Tapi gerak hati aku keras mengatakan bahawa wife aku pasti akan ada
rancangan tersembunyinya nanti. Aku kenal sangat-sangat wife aku ini, 4
hari duduk kat rumah mesti panas rumah tu..hehehehehe. Tapi tak per, aku
dah siap sedia plan mengejut wife aku nanti...hahahahahaha.

Disini aku mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada rakan-rakan
chinese yang membawa blog aku ini. Dan juga Selamat bercuti kepada
rakan-rakan yang lain.
Tetapi jika ada sesiapa yang bekerja , aku ucapkan Selamat bekerja
sementara aku berjimba-jimba di rumah...hehehehehhehehe

32 comments

Cik Syida said...

wah, dah start cuti daa.. ergh. Astro Njoy tu apa? okey ke?

Asmar Arafad said...

selamat bercuti..

:: Mrs.Eady :: said...

selamat bercuti :)

Bin Muhammad said...

Salam HI,
Selamat bercuti juga. Cuti ni byk sgt kenduri kawin smpai xdpt nak pegi semuanya...apatah lagi kena balik Perak sbb sepupu kawin. So.. dok kampung jer lah. Blog akan sepi ler sepanjang cuti. (xde line)
Semoga cuti anda penuh dgn kecerian...

Remy hazza said...

selamat bercuti bro!!!! kalau balik kampung hati2 ye.....

iima ❥ said...

slmt bercuti...la awatnye cuti smpai selasa jee... tergendala la progrm

michelle De hunny said...

cuti 1 minggu best spend time ngan family.
:D
nikmati cuti anda sebaiknya. hehehe

michelle De hunny said...

cuti 1 minggu best spend time ngan family.
:D
nikmati cuti anda sebaiknya. hehehe

Isabel Diaz said...

Samalah.. Saya pun tak gerak g mana-mana. Terperuk jark dalam asrama =D

Anak Pak Muin said...

gong xi fa cai!!

seribupilihan said...

selamat bercuti hanif..cuti elok2 tau..nanti update blog kembali..:-)

aNiss :):) said...

balik kampung ler cuti-cuti nie. hehe

TiranaAduka said...

salam bro hanif
Selamat bercuti bro.jaga diri..

Sang Kerapu said...

Amboi best nya.Cam confident je hanif akan dpt surprise dr wife he...he... Elok juga cuti2 dgn famili. Dpt mengeratkan lagi ikatan Insya Allah. Thanks, hanif sudi masukkan kerapu yg baru belajar blogging ni dlm senarai bloglist...

Nadia Johari said...

ye bercuti..selmt bercuti

Nadia Johari said...

ye bercuti..selmt bercuti

amir rofie said...

Selamat bercuti. Berhati-hati memandu di jalanraya. Kereta akan banyak di jalanraya pada musim perayaan macam ni.

amir rofie said...

Selamat bercuti. Berhati-hati memandu di jalanraya. Kereta akan banyak di jalanraya pada musim perayaan macam ni.

Syaz Blackrose said...

Selamat bercutilah.. hehehe

afisya afida said...

slmt bcuti

Budak Kampung said...

ate selamat le yer yop
jgn lupe kat teman nh

Raudzah Zahari said...

Have a great weekend Hanif and enjoy your holiday!!!!

teratai said...

Selamat bercuti :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Selamat bercuti....

Nor Salmi said...

Selamat bercuti Hanif.. Eh, ngapa pendek je cuti sekolah di sana?

MaYa MustWany said...

mak abg hanif dah sihat ye? Allhamdullilah..

Mentari Minda said...

Sama laaa bro..saya pun baru balik bercuti....cuti nie memang seronok ... Tapi bila dah balik rumah... Penat pulak rasanya haha

myfreeminded said...

Cuti cuti cuti.... Kami kat rumah aje.. En Suami kerja, so lepak2 kat rumah layan anak2 buat kerja sekolah yang bertimbun2 tu...

Sukma Haron said...

cuti panjang..tapi penuhkan dengan blogwalking, saya dah masuk astro beyond, jom lepak ke my blog jap....

fatin amalina husna said...

wink!! wink!! apa plan mengejutnya tuh?? haha..

wantie said...

Kita pun ke perak jugak cuti cny ni. Hwhehe... dah anip tak jadi pergi kan. Tak pe.. biar wantie je yg pergi

NJihe.am said...

cuti di kl biasa-biasa je...studioous.blogspot.com