Cerita Seminar Fesbuk 2013

Peserta
Pada 17.02.2013 aku pergi ke Seminar Fesbuk 2013 anjuran Dr. Azizan.
Pukul 7.30am dah sampai dewan ceramah, mata punyalah gabak sebab tidur pukul 3.00am. Tengok night movie kat TV3.

Pagi-pagi dah bangun sebab semua kakak aku ikut pergi  seminar. Biasalah pompuan mandi...lama bebenau.

Mula-mula plan mak aku nak ikut tapi kakak yg sulung dah offer so kami semua 3 beradik pergi menjadi mangsa kakak ngah aku ni..kikikkkiki.

Walau apa pun tak rugi pergi ke seminar ini. Kita dapat pengetahuan boost up perniagaan kita dalam internet marketing hanya menggunakan facebook.

Dia ada ajar beberapa step penting dalam menjayakan internet marketing menggunakan facebook.
Ada yang berjaya dan sudah pasti ramai juga yang tak berjaya kan. Kalau semua berjaya...ramai dah jadi kaya melalui internet ini.

Termasuk aku..hihihihihi. Sampai sekarang 3 tahun berblogging tak kaya-kaya. ...harapkan belas kasihan Nuffnang ajer...
Tapi ada juga blogger yang berjaya seperti redmummy sebagai contohnya.

Walau apa pun nanti aku akan kongsi ilmu yang diberikan melalui seminar ini kepada semua rakan-rakan.

Tapi yang tak bestnya....mereka ada lak buat seminar advance untuk sambungan seminar ini...kikikikiki. 2 hari dan kena bayar RM1000 -RM2000+ kalau nak tahu teknik selanjutnya.
Pandai betul si Dr. Azizan ni....
Ada udang sebalik mee...hihihi

Share:

15 comments