Header Ads

Cerita Seminar Fesbuk 2013

Peserta
Pada 17.02.2013 aku pergi ke Seminar Fesbuk 2013 anjuran Dr. Azizan.
Pukul 7.30am dah sampai dewan ceramah, mata punyalah gabak sebab tidur pukul 3.00am. Tengok night movie kat TV3.

Pagi-pagi dah bangun sebab semua kakak aku ikut pergi  seminar. Biasalah pompuan mandi...lama bebenau.

Mula-mula plan mak aku nak ikut tapi kakak yg sulung dah offer so kami semua 3 beradik pergi menjadi mangsa kakak ngah aku ni..kikikkkiki.

Walau apa pun tak rugi pergi ke seminar ini. Kita dapat pengetahuan boost up perniagaan kita dalam internet marketing hanya menggunakan facebook.

Dia ada ajar beberapa step penting dalam menjayakan internet marketing menggunakan facebook.
Ada yang berjaya dan sudah pasti ramai juga yang tak berjaya kan. Kalau semua berjaya...ramai dah jadi kaya melalui internet ini.

Termasuk aku..hihihihihi. Sampai sekarang 3 tahun berblogging tak kaya-kaya. ...harapkan belas kasihan Nuffnang ajer...
Tapi ada juga blogger yang berjaya seperti redmummy sebagai contohnya.

Walau apa pun nanti aku akan kongsi ilmu yang diberikan melalui seminar ini kepada semua rakan-rakan.

Tapi yang tak bestnya....mereka ada lak buat seminar advance untuk sambungan seminar ini...kikikikiki. 2 hari dan kena bayar RM1000 -RM2000+ kalau nak tahu teknik selanjutnya.
Pandai betul si Dr. Azizan ni....
Ada udang sebalik mee...hihihi

15 comments

itu Akhil said...

smpi rm 2000? kaya laa dr azizan mcm ni.
patutla bleh taja pasukan kelantan taon ni. hehe!
tp dr azizan ni mmg hebat!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. mak oiii seminar mahal nau. hehehe memang ada udang disebalik mee abg hanif! sila jangan pergi lagi seminar cekik darah. baik beli buku panduan je. boleh je kot nak berjaya. huahauhauauhauua ;p

aQu Mad said...

tak best tak best, mahal tu rm seribu..

Ibu Amirul said...

Biasalah Dr. Azizan pun nak kaya gak... hehehe

CikZaniff said...

waaa..mesti bnyk manfaat kan dpt..share skit..

Haryati Faizal said...

takpe cedok lah ilmu yg da diperolehi ms seminar tu manatau.. ada rezeki bley kaya pulak pasni...apapun semua tu terpulang pada yang Esa...

inche hlovate said...

kalo RM 200 pun sya tak mampu haha

Remy hazza said...

bro...tu taktik perniagaan....depa kasi ruang..... nak sambung peluang...kena keluar uwang lah.....he3

Papa Mifz said...

confirm berjaya tak selepas byr rm1000-rm2000 tuh...hehe

Mar Haini Abdul Rahim said...

die terer bab marketing surely die twu cne nak market skill die.. haha mule2 percuma.. tp ape pn ilmu tetap ilmu kan :) org bg kt cedok, xde kt kena pi cari ^^

wantie said...

hahaha... mahal betul udang sebalik mee tu kan. sampai 1000+ dan 2000+.

itulah di namakan marketing strategy.

ayut said...

kire ajar steps nk jd jutawan internet la ni yer...wah gitu..huhuhu

seribupilihan said...

dr. azizan memang seorang yg berjaya dlm marketing nie..bagus lah pergi berguru dgn dia..nanti boleh sebar2kan ilmu tu pada kita orang semua..:-)

hainom OKje said...

hubby pun ada daftar kat ne tah pasal dr Azizan nilah..... selagi tak pegi selagi tak berhenti email...
bacab email pun dah cukup termotivasi hehe

echam hashim said...

biar pape asal masyok....mudahan semua blog ade hmm..hmm