Salam Satu Blogger. Sehangat Asmara.....emmm kecoh betul ler....
Untuk pengetahuan aku memang dah nekad tak mahu buat entri pasal Sehangat Asmara walaupun ini keyword panas musim ini. Sebab aku dah buat untuk filem Adam dan Hawa tempoh hari.

Tapi kalau kau orang tengok buku kat atas tu , memang kat rumah aku sekarang ada novel ini..hahahahha.
Siapa lagi kalau bukan pembaca novel tegar iaitu isteriku.

Dah dua minggu telinga aku ini bingit suruh aku download filem Sehangat asmara ini.
Dan malam tadi aku dah tahan lagi, aku pergi ke blog yang kasi perkhidmatan download drama panas ini.

Isteri aku baru tonton episod 1 dan 2..hehehehhe.
Kalau aku lihat kat blog-blog download dah dekat episod 16 dah!!

Tapi kerana aku sayang ketat-ketat bini aku ni, aku dah buat link kat bawah ini untuk download Sehangat Asmara...hehehehehhe.

Tadi aku menerima tugas untuk download 2 episod atau lebih drama Sehangat Asmara ini setiap malam..huhuhuhu.
Memang Sehangat Asmara ini menghangatkan tekanan aku..hahahahhahaha.

Anda boleh klik link bawah ini untuk download drama Sehangat Asmara...


hanifidrus