hanifidrus
Eyehhhh!!!!! Ada perasan apa-apa tak kat blog aku ni. Takkan tak perasan kot....kikikiki.
Aku baru tukar templates blog aku. Dah lama juga aku cari templates yang free dan baik...hahaha.
Akhirnya kejumpaan juga. Dari blogger Indonesia yang ber PR4 iaitu MasTemplates. Dan juga Johnny Templates yang membantunya.

Ada 2 blogger designer ini. Templates dia orang memang cantik!!! Malah siap ajar buat Google Code lagi untuk script.

Malahan bukan sekadar Asia sahaja yang ambil templates beliau tetapi dari rantau Eropah.
Untuk aku secara peribadi memang templates ini yang aku cari. Sesuai dengan umur dan jenis skop blog aku.

Kalau orang muda, mesti cari templates ganas. Dan kalau pompuan mesti cari pinky color...kikikiki. Terpulang pada hak masing-masing.

Aku memang cadangkan anda singgah ke blog blogger ni. Ada banyak tutorial juga.
Bukan nak promosi tapi aku memang dari dulu susah payah cari templates. Baru jumpa yang benar-benar umphhh... The best free website templates.

Rupanya ramai blogger Indonesia yang mempunyai talent yang tinggi dalam dunia designer ni.
Artikel ini adalah kredit saya berikan pada Mas Templates dan Johnny Templates.

Templates ini masih lagi dalam proses pembinaan. Kalau anda nak ke blog designer boleh pergi kat bawah tu ada alamat mereka yang tulis published by...

Aku dah tukar nama aku...kkikki. Tapi alamat URL tak tukar. Klik ajer. Jahat aku kan...