Jokes: 7 Fact In The World

hanifidrus


Minggu ini adalah artikel yang lawak-lawak ajer...
Nak mengenakan orang dan terkena pun ada.
Lahabau betul kawan aku ini, dia hantau ini kat What Apps aku lak.
Mula-mula baca macam best ajer...
Akhirnya terkena....
OK..ini untuk jokes ajer..hahahhahaha
Jagan ambil hati yek ....

21 comments

terima kasih singgah blog saya :) done follow kamu.. :) awak dah ada di bloglist saya :) jom excen link hehe :)

Bila try buat baru tau mmg diperbodohkan....huhu... ada ubi ada batas Nep...hahah

Oh..Tidakkk!!!
Terkena aku. Hahahaha lawak2.
Patut ke aku kenakan org lain?
Cukup le sampai sini jer....

ahaha...memang terkena habislah!!

salam bro...
pergh........main cam tu pulak....hahahhahahahaha ok je tak de hal..


p/s bro hanif....blg bro dah mantap dan konsisten...bila nak apply ..?
ganas bro incomenya...huhuhuhuhuhu..
peluang hanya datang sekali...try la bro....
Gud luck dari TA...

Tolong sebarkan: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka

yg ditegah dibuat lg menjadi2 nak buat...huuhu

jom singgah blog saya jom

http://blog3dalam1.blogspot.com

he3..... nak balas dendam ye......

damnn..betul2 terkena aku dengan benda nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Hmm terkena jgk nmpak gaya nye..mujur xder org tgk

ok fine...ak bt no 3...watever! :D nk revenge kat sape ni ek...hahahhaha

tidak ku sangka begini akhirnya :P

aduhh terkena juga..huhu

err ingatkan salahmasuk tadi..ringkas dan menarik..:)

terkena jgk :) btw blog en.hanif dh baru la...

pandai la ko nak mengenakan org. hehehehe