Header Ads

Jokes: 7 Fact In The World

hanifidrus


Minggu ini adalah artikel yang lawak-lawak ajer...
Nak mengenakan orang dan terkena pun ada.
Lahabau betul kawan aku ini, dia hantau ini kat What Apps aku lak.
Mula-mula baca macam best ajer...
Akhirnya terkena....
OK..ini untuk jokes ajer..hahahhahaha
Jagan ambil hati yek ....

21 comments

ANa Ahmad said...

terima kasih singgah blog saya :) done follow kamu.. :) awak dah ada di bloglist saya :) jom excen link hehe :)

hainom OKje said...

Bila try buat baru tau mmg diperbodohkan....huhu... ada ubi ada batas Nep...hahah

Bin Muhammad said...

Oh..Tidakkk!!!
Terkena aku. Hahahaha lawak2.
Patut ke aku kenakan org lain?
Cukup le sampai sini jer....

Orga said...

ahaha...memang terkena habislah!!

Isabel Diaz said...

Hahaha, nak balas dendam ke ni?

TiranaAduka said...

salam bro...
pergh........main cam tu pulak....hahahhahahahaha ok je tak de hal..


p/s bro hanif....blg bro dah mantap dan konsisten...bila nak apply ..?
ganas bro incomenya...huhuhuhuhuhu..
peluang hanya datang sekali...try la bro....
Gud luck dari TA...

Tolong sebarkan: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka

Nana Liena said...

yg ditegah dibuat lg menjadi2 nak buat...huuhu

Segmen Mega 3000 Follower said...

jom singgah blog saya jom

http://blog3dalam1.blogspot.com

Remy hazza said...

he3..... nak balas dendam ye......

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. haha kelakar!

Azlan Strider said...

damnn..betul2 terkena aku dengan benda nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Mieza Jhaa K said...

Hmm terkena jgk nmpak gaya nye..mujur xder org tgk

michelle De hunny said...

macam terasa je yang no 6 tu.
hehehe.

ayut said...

ok fine...ak bt no 3...watever! :D nk revenge kat sape ni ek...hahahhaha

inche hlovate said...

tidak ku sangka begini akhirnya :P

Roslina Lan said...

ok baiklah, terkena :p

MaMa Rey said...

aduhh terkena juga..huhu

err ingatkan salahmasuk tadi..ringkas dan menarik..:)

Alt Amiend said...

kunjungan perdana gan!

Nadia Johari said...

hampeh tul..ahhaa

inasazali said...

terkena jgk :) btw blog en.hanif dh baru la...

wantie said...

pandai la ko nak mengenakan org. hehehehe