Lawak : Kenapa Mati Hari Jumaat

Kisah misteri Hari Jumaat..hehehehe
Salah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik.. Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada setiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka

Perkara ini sangat membingungkan para doktor... Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut...mungkin makhluk halus ada menetap disitu.

Apabila tiba hari Jumaat yang berikutnya... beberapa org doktor bersiap sedia untuk mengenalpasti penyebab kepada kematian di katil tersebut yang mana pada ketika seorang pesakit lelaki muda sedang tidur... Beberapa doktor memegang Yassin dan Quran sebagai persiapan menghalau makhluk halus..


Masa berputar... pukul 08:00am.. 08:30am sehingga jam 9.00 am ...








tiba-tiba......











hanifidrus


Pintu bilik ICU itu terbuka.... Kemudian masuklah Makcik Timah Seorang pekerja sambilan sebagai pencuci yang hanya bertugas setiap hari jumaat.. Makcik Timah masuk... mendekati katil keramat tersebut... dan terus mencabut.... soket elektrik untuk alat pernafasan bantuan agar dapat menghidupkan.. vacuum cleanernya.... hehehehhehee

25 comments

hahahaha lawak! igt pe la tadi suspen je.. ngeee

hahahha. mana tak go to heaven~ hahahahah mak cik timah neh pun. adeh. huhuhu

hehehehehe..patut lah...

hahaha... Mak cik timah la angkara semua ni.

ish3x.. kenapalah doktor xpernah tahu sebab dia.. huhuhu

ha..ha.... patut pun cepat mati hehe...mak timah...mak timah....

patut la...hihi

he3...makchik temah tu tak sengaja.......

Aduh yaiiii.... Mak Cik dah jadi pembunuh bersiri plak... hehehehe

sekali mak cik Timah punya keje daaa , hahahaha....

hahaha macikkkk.. kesiaan makcik tuu xpasal2 jd pembunuh... haha makcikkk nape xde org gtau die ~ haha siyes lawak.. adeh

wakakaka...makcik timah wanted!buruan polis sebab jadi pembunuh bersiri..kiki

ahaha..memandai betol lar m.cik nih..=P

hahahaha..yang nie lawak..selamber jer makcik tu plug out..hehehe

Regards,
-Strider-

Adeh, ampeh betul.. kalau la makcik tu tau yg dia dah timbulkan fenomena mati malam jumaat, situasi dramatik tu mmng aku nak tengok..

Hootoh Tudia baru aje baca Keji Berahi Buruk Maksyuk | Puisi Malaysia

mak cik!!!patut la dyorg terputs dunia

Sampai berguling-guling saya ketawa. kelakar betul. Kena selalu post entri macam nie. Terlerai segala kekusutan. Hihihi.

bhahaha. macik timah lawak, apasal tak letak nama macik bedah je. :P

kurengggg punya makcik timah, adoii