Home » » Lawak : Kenapa Mati Hari Jumaat

Lawak : Kenapa Mati Hari Jumaat

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Friday, February 1, 2013

Kisah misteri Hari Jumaat..hehehehe
Salah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik.. Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada setiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka

Perkara ini sangat membingungkan para doktor... Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut...mungkin makhluk halus ada menetap disitu.

Apabila tiba hari Jumaat yang berikutnya... beberapa org doktor bersiap sedia untuk mengenalpasti penyebab kepada kematian di katil tersebut yang mana pada ketika seorang pesakit lelaki muda sedang tidur... Beberapa doktor memegang Yassin dan Quran sebagai persiapan menghalau makhluk halus..


Masa berputar... pukul 08:00am.. 08:30am sehingga jam 9.00 am ...








tiba-tiba......











hanifidrus


Pintu bilik ICU itu terbuka.... Kemudian masuklah Makcik Timah Seorang pekerja sambilan sebagai pencuci yang hanya bertugas setiap hari jumaat.. Makcik Timah masuk... mendekati katil keramat tersebut... dan terus mencabut.... soket elektrik untuk alat pernafasan bantuan agar dapat menghidupkan.. vacuum cleanernya.... hehehehhehee

Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

25 comments:

zazanizam said...

hahahaha lawak! igt pe la tadi suspen je.. ngeee

nursuriani said...

hahahha. mana tak go to heaven~ hahahahah mak cik timah neh pun. adeh. huhuhu

Anonymous said...

hehehehehe..patut lah...

wantie said...

hahaha... Mak cik timah la angkara semua ni.

Aiisyah Roseskalerful said...

ish3x.. kenapalah doktor xpernah tahu sebab dia.. huhuhu

OKje said...

ha..ha.... patut pun cepat mati hehe...mak timah...mak timah....

Anonymous said...

patut la...hihi

Mummy MM said...

Hahaha, pembunuh bersiri =D

Unknown said...

he3...makchik temah tu tak sengaja.......

Mama Amirul said...

Aduh yaiiii.... Mak Cik dah jadi pembunuh bersiri plak... hehehehe

Unknown said...

sekali mak cik Timah punya keje daaa , hahahaha....

Unknown said...

hahaha macikkkk.. kesiaan makcik tuu xpasal2 jd pembunuh... haha makcikkk nape xde org gtau die ~ haha siyes lawak.. adeh

Unknown said...

wakakaka...makcik timah wanted!buruan polis sebab jadi pembunuh bersiri..kiki

Unknown said...

ahaha..memandai betol lar m.cik nih..=P

anakHajiMuaai said...

sumpahan makcik timah..haha

Azlan Strider said...

hahahaha..yang nie lawak..selamber jer makcik tu plug out..hehehe

Regards,
-Strider-

Unknown said...

Adeh, ampeh betul.. kalau la makcik tu tau yg dia dah timbulkan fenomena mati malam jumaat, situasi dramatik tu mmng aku nak tengok..

Hootoh Tudia baru aje baca Keji Berahi Buruk Maksyuk | Puisi Malaysia

Unknown said...

mak cik!!!patut la dyorg terputs dunia

admin said...

hehe.. memang lawak kisah ni

Unknown said...

Sampai berguling-guling saya ketawa. kelakar betul. Kena selalu post entri macam nie. Terlerai segala kekusutan. Hihihi.

Unknown said...

bhahaha. macik timah lawak, apasal tak letak nama macik bedah je. :P

Shaiful Zaidi said...

patutlah...

Nadia Johari said...

haha..leh plk mcm tu

AimiiiLove said...

kurengggg punya makcik timah, adoii

Anonymous said...

hahaahah

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers