Header Ads

Majlis Perpisahan Rakan Sekerja

hanifidrus
Hensem man tengah pegang hadiah
Pada 8.02.2012 kami ada membuat majlis perpisahan untuk rakan sekerja kami iaitu Safety And Health Officer kami iaitu Encik Zainullah yang akan berpindah ke tempat baru di DRB Pahang.

Pada masa beliau bekerja disini kami semua memang puas dapat training diluar...hehehehehe
Semuanya training yang bersifat nilai tinggi yang bagus untuk kami...

Macam baru-baru ini kami ada training Ergonomic Hazards yang amat berguna untuk kami mengambil data yang betul samda pekrja tersebut bekrja secara berbahay atau Modapts yang salah....

Beliau jugalah yang hantar aku training untuk Peraturan  Kumbahan 2009 yang membolehkan kami mendapat sijil profesional kami sebagai pekerja mahir dalam kumbahan ini..hehehehehe.

Orang baru pun dah masuk untuk ganti beliau!!!
Saya ucapkan Selamat Berjaya pada Encik Zainullah

Terima kasih selama ini atas didikan dan usaha yang dilakukan beliau dalam membentuk kami menjadi pekerja mahir terutama dalam green environmental ini..

Walau pun bidang kerja aku sekarang ini tak kena mengena dengan Environment dan Safety ini...hehehehe.
But at the end, knowledge is important kan..



12 comments

Budak Kampung said...

bro hanif..ada keje kosong x kt c2?hehehe

3no gr33ny said...

walau berpisah tempat kerja tetapi ikatan persahabatan itu akan kekal hingga bila-bila

Sang Kerapu said...

Kawan dan guru yang memberi kita pengalaman dan ilmu yang amat berguna ....

Rapunzeel Cikilolo said...

ooo ade buku tak utk guideline tu?

hehehe.

normi nieza said...

selamat bkerja dtempat baru..:)

Sukma Haron said...

cikgu....satu department saya dulu, kawan seperjuangan memperjuangkan hak-hak pekerja semasa di AIM dulu...
dalam kenangan semasa di TKR.....ermmmmmmmmmm

Remy hazza said...

all the best utk en zainullah tu.....

ayut said...

slmt mnjalankan tugas ditempat baru bt kawan hanif yer.. ^^

wantie said...

sedih bedrpisah..

fatin amalina husna said...

ilmu ada kat mana2 jaa..=)

mesti sedih nak berpisah kan..wuuu..=(

myfreeminded said...

Selamat datang ke pahang... Hehe..

hainom OKje said...

Tgk gambar ni...ingat wa masa majlis farewell dulu... huhu sedih ko... nangis tak henti2