Pemenang Hanif Idrus Giveaway 2013


hanifidrus
Salam Satu Blogger. Penat aku merayap beberapa hari buka semua blog peserta giveaway aku ini..hehehehe

Masalah timbul bila nak klik peserta yang guna dot.my ini..huhuhuhuhu Tak sabar rasanya nak kasi hadiah kat pemenang-pemenang bertuah.

Pemenang dikira jumlah komen yang terbanyak dalam blog mereka kecuali komen oleh tuan punya blog tidak dikira. Sepanjang beberapa  hari ini, aku melihat ramai rakan blogger telah blogwalking ke semu arakan-rakan peserta.. Best!!!!

Memang aku kata 9/2/2013 adalah tarikh akhir tapi memandangkan aku kena check semua jumlah komen. Aku awalkan sedikit.

Lagipun rasanya 70 orang dah cukup ramai kot..kikikikiki. Terdapat blog yang tiba-tiba diremove oleh tuan punya blog pun ada. Aku pun tak tahu apasal...hehehehehe.

Aku dah pilih 10 peserta yang terbaik dari yang terbaik!!!
Rasional aku memilih komen terbanyak dalam entri mereka kerana asas komen terbanyak dalam entri anda ialah jika anda blogwalking ke blog rakan anda pastinya ia akan balas lawatan anda kan?

Setiap giveaway mesti mesti ada pemenang kan..Kalau ikutkan hati memang nak kasi semua peserta giveaway. Tapi inilah adat permainan kan..

Tolong berikan nama penuh anda, alamat anda dan jika boleh ( tak wajib) no telepon anda supaya bila saya dah poskan giveaway saya akan sms anda pada e-mail
hanif@tkr.com.my atau pun tulis kat form spring saya tu... pun boleh...hehehehe.

Giveaway selewat-lewatnya akan di hantar pada 14/2/2013.
Tapi mungkin sampai lambat sikit ler sebab ada cuti Tahun baru Cina..hehehehhe

1)  http://www.santaileeza.com ( Keychain/ hadiah misteri) - 60 komen

2)  http://fasyrah89.blogspot.com ( Keychain)

3)  http://arjunapopkorn.blogspot.com ( Keychain)

4)  http://sheilashahfiekry.blogspot.com  ( Keychain)

5)  http://ibuberbicara.blogspot.com  ( Keychain)

6)  http://dyshasahhir.blogspot.com  ( Keychain)

7)  http://miszrockers.blogspot.com   ( Keychain)

8)  http://cintaitupasti.blogspot.com  ( Keychain)

9)  http://sfadazzlinggirl.blogspot.com  ( Keychain)

10) http://haryatifaizal.blogspot.com  ( Keychain)


Tahniah kepada semua pemenang.
Dan terima kasih kepada semua peserta yang menyertai giveaway Hanif Idrus...
I love u all...!!!!

Ini adalah auto publish, para peserta belum ketahui kemenangan mereka tapi pada 4/02/13 saya akan beritahu..


Share:

47 comments