Pemenang Hanif Idrus Giveaway 2013


hanifidrus
Salam Satu Blogger. Penat aku merayap beberapa hari buka semua blog peserta giveaway aku ini..hehehehe

Masalah timbul bila nak klik peserta yang guna dot.my ini..huhuhuhuhu Tak sabar rasanya nak kasi hadiah kat pemenang-pemenang bertuah.

Pemenang dikira jumlah komen yang terbanyak dalam blog mereka kecuali komen oleh tuan punya blog tidak dikira. Sepanjang beberapa  hari ini, aku melihat ramai rakan blogger telah blogwalking ke semu arakan-rakan peserta.. Best!!!!

Memang aku kata 9/2/2013 adalah tarikh akhir tapi memandangkan aku kena check semua jumlah komen. Aku awalkan sedikit.

Lagipun rasanya 70 orang dah cukup ramai kot..kikikikiki. Terdapat blog yang tiba-tiba diremove oleh tuan punya blog pun ada. Aku pun tak tahu apasal...hehehehehe.

Aku dah pilih 10 peserta yang terbaik dari yang terbaik!!!
Rasional aku memilih komen terbanyak dalam entri mereka kerana asas komen terbanyak dalam entri anda ialah jika anda blogwalking ke blog rakan anda pastinya ia akan balas lawatan anda kan?

Setiap giveaway mesti mesti ada pemenang kan..Kalau ikutkan hati memang nak kasi semua peserta giveaway. Tapi inilah adat permainan kan..

Tolong berikan nama penuh anda, alamat anda dan jika boleh ( tak wajib) no telepon anda supaya bila saya dah poskan giveaway saya akan sms anda pada e-mail
hanif@tkr.com.my atau pun tulis kat form spring saya tu... pun boleh...hehehehe.

Giveaway selewat-lewatnya akan di hantar pada 14/2/2013.
Tapi mungkin sampai lambat sikit ler sebab ada cuti Tahun baru Cina..hehehehhe

1)  http://www.santaileeza.com ( Keychain/ hadiah misteri) - 60 komen

2)  http://fasyrah89.blogspot.com ( Keychain)

3)  http://arjunapopkorn.blogspot.com ( Keychain)

4)  http://sheilashahfiekry.blogspot.com  ( Keychain)

5)  http://ibuberbicara.blogspot.com  ( Keychain)

6)  http://dyshasahhir.blogspot.com  ( Keychain)

7)  http://miszrockers.blogspot.com   ( Keychain)

8)  http://cintaitupasti.blogspot.com  ( Keychain)

9)  http://sfadazzlinggirl.blogspot.com  ( Keychain)

10) http://haryatifaizal.blogspot.com  ( Keychain)


Tahniah kepada semua pemenang.
Dan terima kasih kepada semua peserta yang menyertai giveaway Hanif Idrus...
I love u all...!!!!

Ini adalah auto publish, para peserta belum ketahui kemenangan mereka tapi pada 4/02/13 saya akan beritahu..


47 comments

tahniah pd mereka semua ta ucapkan.

tahniah kepada semua yg berjaya...... mesti happy kan..... remy tgk nama leeza ada..dyisha ada.cheqkaq pun ada...... tahniah kenkawan semua

alamak, asal i tak der?? huhuhu. baru ingat nak join dah tamat rupanya huhuhu. tak per2. len kali.
tahniah kepada pemenang!

Alhamdulillah, akakpun tersenarai.. Tahniah buat sembilan lagi pemenang. Terima kasih Hanif!

Giveaway ini hanyalah sebahaguan dari tujuan utama iaitu membina ikatan yg lebih kuat antara kaki blogger.

tahniah semua pemenang.xmenang pun xpe..sbb lin dapat kenal kawan2 blogger yang lain...n.n

Alhmdulillah..cheqkaq tersenarai!Hehehe...Mekasih abg hanif!Tahniah pada pemenang yg lain..:)

wow... leeza 1st ker? serius tak percaya... omg omg omg....

hanif, nnt leeza bgtahu erk.. hanif pakai pos apa erk. kalau pos biasa, leeza boleh bg alamat rumah. kalau sebaliknya.. leeza kena guna alamat sekolah. sbb tak ada org di rumah kan masa weekdays.

alhamdullilah dapat jugak... terima kasih abg hanif

Tahniah kpd semua pemenang =)
wah Leeza mmg seorang yg rajin, salute sungguh dgn beliau.

~Maaflah abg hanif, bulan Jan ni kita byk hari sgt tinggal blog tu, asyik merajuk je. hehehe,

tahniah buat semua pemenang... ^_^

Tahniah kepada pemenang.
Bro Hanif, sorry xdapat baiki comment blog, maybe sebab tukar domain hari tu

tahniah semua... :)

Tahniah buat pemenang! Tak sempat join GA ni...sibuk memanjang almaklum baru buka sekolah, kerja melambak2!

wuu kita xdpt. . heheheh. .tahniah pemnag. . :)

bestnya..tahniah kepada yang menerimanya..

eh... menag jugak ke???? hihi...tq anip! dan tahniah juga pada yg lain...

Tahniah kepada semua pemenang...dapat keychain cantik!!!

Tahniah Ibu... Yang lain pun tahniah gak, tapi dari list di atas tu hanya Ibu yang saya biasa kunjung...

tahniah buat semua pemenang...!!

waahh tahniahh pada semua pemenang.. ade sape2 nak kongsi keychain x ? :P hihi

Alhamdulillah...rezeki sy. xpernah lg menang mana2 GA walaupun bnyk dah sertai. Terima kasih en.hanif.

thnks you..alhamdulillah..fors the first time blog tersenrai..=)

tahniah kepada semua pemenang..\\

time kasih abg hanif.. far menang.. macam ta caye je.. ade jugak terselit name dekat situh.. amin.! thx sebab abg hanif selalu komen + singgah ke sane.. =)

TANIAH UNTUK SEMUA PEMENANG JUGAK.! =)

tahniah CP, Far, Cik Kaq, ibu salmi and leeza.. dan juga pemenang lain.

yahoo michelle menang.
ehh salah pulak..
hehehe~

tahniah kpd pemenang.

huhuhu walaupun tak tersenarai.... tahniah diucapkan buat yang menang...

tahniah lah kepada semua pemenang, anda semua lucky lah

Assalamualaikum abg haniff, sheila baru buka blog ni. baru sihat daripada demam. taniah kepada pemenang semua. tak sangka sheila menang juga. yahooo! nanti sheila email ye :)

adehhh,...dh dipercepatkan...melepas..huhuhu.tahniah bt mereka! ^^

yeay ...okje tak termasuk... blogger yg banyak komen tak terpilih ke?huhu

tahniah kepada kalian, lama tak masuk sini... :)