Home » » Pemenang Hanif Idrus Giveaway 2013

Pemenang Hanif Idrus Giveaway 2013

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Saturday, February 2, 2013


hanifidrus
Salam Satu Blogger. Penat aku merayap beberapa hari buka semua blog peserta giveaway aku ini..hehehehe

Masalah timbul bila nak klik peserta yang guna dot.my ini..huhuhuhuhu Tak sabar rasanya nak kasi hadiah kat pemenang-pemenang bertuah.

Pemenang dikira jumlah komen yang terbanyak dalam blog mereka kecuali komen oleh tuan punya blog tidak dikira. Sepanjang beberapa  hari ini, aku melihat ramai rakan blogger telah blogwalking ke semu arakan-rakan peserta.. Best!!!!

Memang aku kata 9/2/2013 adalah tarikh akhir tapi memandangkan aku kena check semua jumlah komen. Aku awalkan sedikit.

Lagipun rasanya 70 orang dah cukup ramai kot..kikikikiki. Terdapat blog yang tiba-tiba diremove oleh tuan punya blog pun ada. Aku pun tak tahu apasal...hehehehehe.

Aku dah pilih 10 peserta yang terbaik dari yang terbaik!!!
Rasional aku memilih komen terbanyak dalam entri mereka kerana asas komen terbanyak dalam entri anda ialah jika anda blogwalking ke blog rakan anda pastinya ia akan balas lawatan anda kan?

Setiap giveaway mesti mesti ada pemenang kan..Kalau ikutkan hati memang nak kasi semua peserta giveaway. Tapi inilah adat permainan kan..

Tolong berikan nama penuh anda, alamat anda dan jika boleh ( tak wajib) no telepon anda supaya bila saya dah poskan giveaway saya akan sms anda pada e-mail
hanif@tkr.com.my atau pun tulis kat form spring saya tu... pun boleh...hehehehe.

Giveaway selewat-lewatnya akan di hantar pada 14/2/2013.
Tapi mungkin sampai lambat sikit ler sebab ada cuti Tahun baru Cina..hehehehhe

1)  http://www.santaileeza.com ( Keychain/ hadiah misteri) - 60 komen

2)  http://fasyrah89.blogspot.com ( Keychain)

3)  http://arjunapopkorn.blogspot.com ( Keychain)

4)  http://sheilashahfiekry.blogspot.com  ( Keychain)

5)  http://ibuberbicara.blogspot.com  ( Keychain)

6)  http://dyshasahhir.blogspot.com  ( Keychain)

7)  http://miszrockers.blogspot.com   ( Keychain)

8)  http://cintaitupasti.blogspot.com  ( Keychain)

9)  http://sfadazzlinggirl.blogspot.com  ( Keychain)

10) http://haryatifaizal.blogspot.com  ( Keychain)


Tahniah kepada semua pemenang.
Dan terima kasih kepada semua peserta yang menyertai giveaway Hanif Idrus...
I love u all...!!!!

Ini adalah auto publish, para peserta belum ketahui kemenangan mereka tapi pada 4/02/13 saya akan beritahu..


Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

47 comments:

Unknown said...

tahniah buat pemenang..=)

TiranaAduka said...

tahniah pd mereka semua ta ucapkan.

Unknown said...

tahniah kepada semua yg berjaya...... mesti happy kan..... remy tgk nama leeza ada..dyisha ada.cheqkaq pun ada...... tahniah kenkawan semua

nursuriani said...

alamak, asal i tak der?? huhuhu. baru ingat nak join dah tamat rupanya huhuhu. tak per2. len kali.
tahniah kepada pemenang!

Salmi said...

Alhamdulillah, akakpun tersenarai.. Tahniah buat sembilan lagi pemenang. Terima kasih Hanif!

Paly said...

tahniah yg menang, hehehe..

Miss Syahbanu said...

tahniah pada yg menang..

Haziq Life said...

Giveaway ini hanyalah sebahaguan dari tujuan utama iaitu membina ikatan yg lebih kuat antara kaki blogger.

aslin said...

tahniah semua pemenang.xmenang pun xpe..sbb lin dapat kenal kawan2 blogger yang lain...n.n

Unknown said...

Alhmdulillah..cheqkaq tersenarai!Hehehe...Mekasih abg hanif!Tahniah pada pemenang yg lain..:)

NaZiRaH @ Ezyra said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG..;-)

Leeza Dayasari said...

wow... leeza 1st ker? serius tak percaya... omg omg omg....

Leeza Dayasari said...

hanif, nnt leeza bgtahu erk.. hanif pakai pos apa erk. kalau pos biasa, leeza boleh bg alamat rumah. kalau sebaliknya.. leeza kena guna alamat sekolah. sbb tak ada org di rumah kan masa weekdays.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alhamdullilah dapat jugak... terima kasih abg hanif

Aimacomel said...

Tahniah kpd semua pemenang =)
wah Leeza mmg seorang yg rajin, salute sungguh dgn beliau.

~Maaflah abg hanif, bulan Jan ni kita byk hari sgt tinggal blog tu, asyik merajuk je. hehehe,

Aiisyah Roseskalerful said...

tahniah buat semua yg join :-)

Unknown said...

tahniah buat semua pemenang... ^_^

Unknown said...

Tahniah kepada pemenang.
Bro Hanif, sorry xdapat baiki comment blog, maybe sebab tukar domain hari tu

Anonymous said...

tahniah semua... :)

teratai said...

Tahniah buat pemenang! Tak sempat join GA ni...sibuk memanjang almaklum baru buka sekolah, kerja melambak2!

✖BossKucing✖ said...

wuu kita xdpt. . heheheh. .tahniah pemnag. . :)

Unknown said...

bestnya..tahniah kepada yang menerimanya..

Unknown said...

eh... menag jugak ke???? hihi...tq anip! dan tahniah juga pada yg lain...

Cik Nor said...

sya tak menang....haha

Unknown said...

tahniahhh semuaaaa!!!!!

Unknown said...

Tahniah kepada semua pemenang...dapat keychain cantik!!!

Maisarah Azmi said...

tahniah kepada semua pemenang,,,

MyFreeMinded said...

Tahniah Ibu... Yang lain pun tahniah gak, tapi dari list di atas tu hanya Ibu yang saya biasa kunjung...

Unknown said...

tahniah buat semua pemenang...!!

Unknown said...

waahh tahniahh pada semua pemenang.. ade sape2 nak kongsi keychain x ? :P hihi

Unknown said...

Alhamdulillah...rezeki sy. xpernah lg menang mana2 GA walaupun bnyk dah sertai. Terima kasih en.hanif.

Nadia Johari said...

thnks you..alhamdulillah..fors the first time blog tersenrai..=)

Nadia Johari said...

dah hntr kat email..dpt ke idok

Unknown said...

Tahniah kepada pemenang.

wantie said...

tahniah kepada semua pemenang..\\

Athirah Farah said...

time kasih abg hanif.. far menang.. macam ta caye je.. ade jugak terselit name dekat situh.. amin.! thx sebab abg hanif selalu komen + singgah ke sane.. =)

TANIAH UNTUK SEMUA PEMENANG JUGAK.! =)

Ina ZaLinA said...

tahniah CP, Far, Cik Kaq, ibu salmi and leeza.. dan juga pemenang lain.

Unknown said...

yahoo michelle menang.
ehh salah pulak..
hehehe~

tahniah kpd pemenang.

Nur Baiyah said...

Tahniah untuk pemenang^^

Mama Amirul said...

tahniah pada pemenang

Unknown said...

huhuhu walaupun tak tersenarai.... tahniah diucapkan buat yang menang...

Asmar Arafad said...

tahniah lah kepada semua pemenang, anda semua lucky lah

Sheila Salim said...

Assalamualaikum abg haniff, sheila baru buka blog ni. baru sihat daripada demam. taniah kepada pemenang semua. tak sangka sheila menang juga. yahooo! nanti sheila email ye :)

ayut said...

adehhh,...dh dipercepatkan...melepas..huhuhu.tahniah bt mereka! ^^

Mrs Velentine said...

tahniah semua

OKje said...

yeay ...okje tak termasuk... blogger yg banyak komen tak terpilih ke?huhu

Anonymous said...

tahniah kepada kalian, lama tak masuk sini... :)

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers