12 Perkara Yang Saya Tahu Pasal Anda

12 perkara yang saya tahu pasal awak.....
1.Awak baca text ni.
2.Awak manusia.
3.Awak x dpt sebut huruf 'p' klu bibir awak x bersentuh..
4.Awak baru saja try buat.
6.Awak ketawa sendiri..
7.Awak senyum dan awak x perasan no.5 xda.
8.Awakcek klu ada no.5 tu..
9.Awak ketawa sendiri sambil tersenyum.
10.Awak mahu share text ni supaya kawan2 awak kena sekali
awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak
awak awak awak awak awak awak
11.awak mmg malas untuk membaca semua perkataan di atas.
12.awak tak perasan saya ada tulis awek.
13.awak terus cari perkataan awek,sebenarnya takde pon.

Awak sudah terkena...kikikiki.
Awak share la biar kawan2 pulak terkena. takkan nak terkena seorang je..hahaha.
Lawak hari cuti..sorry yek...

18 comments

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

adoii yai kene troll..
ahahaaaaha!

salam bro anep
Kira nak kenakan ta la ni..layan je.

Nasib baik dah sarapan dulu, xde la parah sangat dibuli entri ni

awak awak awak awak.. hahahaha, xpelah. ceria pagi sabtu. kekeke

upss.. terkena lagi. kwang kwang kwang

mmg dah terkena lah nih ... tapi menghiburkan ...

saya sudah terkena le AWAK !!!!!

hahaha. hnya mampu nak ketawa.

ahaha..mmg pon..teraba-raba cari mana perkataan awek tuh..=P

perkataan awek tu mmg gua terkena...ceh!nak share jugak! :p

Mcm dh pernah Baca je tp dimana ya?