12 Perkara Yang Saya Tahu Pasal Anda - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

12 Perkara Yang Saya Tahu Pasal Anda

12 perkara yang saya tahu pasal awak.....
1.Awak baca text ni.
2.Awak manusia.
3.Awak x dpt sebut huruf 'p' klu bibir awak x bersentuh..
4.Awak baru saja try buat.
6.Awak ketawa sendiri..
7.Awak senyum dan awak x perasan no.5 xda.
8.Awakcek klu ada no.5 tu..
9.Awak ketawa sendiri sambil tersenyum.
10.Awak mahu share text ni supaya kawan2 awak kena sekali
awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak awak
awak awak awak awak awak awak
11.awak mmg malas untuk membaca semua perkataan di atas.
12.awak tak perasan saya ada tulis awek.
13.awak terus cari perkataan awek,sebenarnya takde pon.

Awak sudah terkena...kikikiki.
Awak share la biar kawan2 pulak terkena. takkan nak terkena seorang je..hahaha.
Lawak hari cuti..sorry yek...

18 comments:

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

itu Akhil said...

adoii yai kene troll..
ahahaaaaha!

R said...

hu3..

Mysyah Holiday said...

adoi!!!!

TiranaAduka said...

salam bro anep
Kira nak kenakan ta la ni..layan je.

HooToh TuDia said...

Nasib baik dah sarapan dulu, xde la parah sangat dibuli entri ni

baby comel said...

awak awak awak awak.. hahahaha, xpelah. ceria pagi sabtu. kekeke

Maisarah Azmi said...

huhu..ayat tricky =P

Remy hazza said...

pagi2 dah terkena...... he3

MyFreeMinded said...

Hahaha... Memang terkena...

wantie said...

upss.. terkena lagi. kwang kwang kwang

my notes said...

mmg dah terkena lah nih ... tapi menghiburkan ...

Joanna Yunus said...

saya sudah terkena le AWAK !!!!!

MarnieyZ said...

hahaha. hnya mampu nak ketawa.

fatin amalina husna said...

ahaha..mmg pon..teraba-raba cari mana perkataan awek tuh..=P

Mrs Velentine said...

hahaha..terkena malam2 ni..

ayut said...

perkataan awek tu mmg gua terkena...ceh!nak share jugak! :p

hainom OKje said...

Mcm dh pernah Baca je tp dimana ya?