hanifidrusIni adalah entri 18sx...
Hehehehhehe....lawak aku baca cerita ini. Kisah macam ini nak cerita satu dunia..ahaks.

But inilah realiti, seorang lelaki yang sejati , salah satu ketakutan utamanya ialah kehilangan keupayaan seks.

Salah satu tanggungjawab dalam perkahwinan ialah menanggung nafkah zahir dan batin. Dalam kepala otak lelaki ini kalau batin tu ialah seks ler...hahahahaha. That normal broo..

Bagi seorang lelaki, seks hingga mati. Ia tak monopos macam pompuan..hehehehhe. Malangnya bila umur semakin meningkat semakin kurang kekuatan seks.
Inilah ketakutan bagi lelaki. Sebab tu apabila ada ubat kuat seperti Viagra. Laku di pasaran bagaikan pisang goreng.

Masalah utama hubungan suami isteri selain masalah duit!!! Ialah masalah seksual. Ketidakpuasan hati seorang isteri dalam hubungan seks bisa mengoyahkan rumah tangga.

Bayangkan isteri kau muda genit, tetiba kawin dapat laki pancit tengah jalan.
Sekali dua tak per tapi selalu...bisa jadi perang besar !!

Untuk semua lelaki termasuk aku yang makin tua ini, apa yang aku ceritakan ini adalah perkara normal dalam kehidupan. Semua orang akan melaluinya.

Ini bukan entri 18sx tapi kisah realiti. Mungkin ada pembaca mencemuh membaca artikel ini. Tapi inilah berlaku dalam masyarakat kita sekarang ini. Saya nak kongsi perkara ini dengan semua.

Bila kita dah makin meningkat umur  selalu dilema masalah seksual ini. Kadang-kadang orang malu nak cerita benda-benda macam ini tapi kalau ada masalah seksual baik pergi berubat. Itu nasihat saya..

Jangan seksa bini awak tu..hehehehehhe.
Dan seorang isteri harus bersifat terbuka dengan suami dalam hal-hal sebegini.
Beritahu pada suami kalau tak berpuas hati dengan performancenya..hahahahhahaa.

Tapi ingat!! Masalah dalam hubungan suami isteri adalah hak ekslusif antara anda dan suami/isteri sahaja. Jangan nak heboh satu dunia tentang masalah anda. Jangan membuka pekung masalah anda.

Jagalah kesihatan anda dan dalam budaya melayu memang terdapat senaman baik untuk tubuh badan dan seksual iaitu Senaman Tradisional MelayuSeorang wanita menceraikan lelaki yang dikahwininya empat tahun lalu kerana kemaluannya kecil. Wanita itu, kakitangan kerajaan, Zhang berkata, bekas suaminya gagal menunaikan janji untuk mengadakan seks tiga kali seminggu.

Zhang, 52, menyelar suaminya, Zhou, 55, dengan berkata: “Kemaluannya begitu kecil. Serupa kanak-kanak. Hanya panjang 5 sentimeter. Kami tidak pernah mengadakan seks sepanjang perkahwinan kami,” katanya.

Menurutnya, mereka berkenalan pada 2008 menerusi seorang rakan dan berkahwin lima bulan kemudian. Dia mahu mengadakan seks dengan lelaki itu sebelum berkahwin tetapi Zhou berkata, dia enggan kerana patuh pada ajaran agama. Zhang berkata, dia hanya mengetahui mengenai masalah suaminya pada malam hari perkahwinan mereka.

“Dia tidak dapat menunaikan tanggungjawab sebagai suami. Kami bergaduh sepanjang malam dan saya ada menyuruhnya berubat, tetapi dia enggan,” kata wanita itu

Ini adalah salah contoh satu post yang sukar hendak dikomen..hehehehehhehe.
Ini lah kita namakan comment stress dari post..