Hadiah Dari Blogger Dream Become Reality

jemarisuri
Salam Satu Blogger. hari Khamis yang lalu aku ada terima satu bungkusan dari blogger Jemarisuri.
Kalau tak salah pasal aku salah satu pengomen tegarnya kot...hehehhehe.

Aku dapat fridge magnet dan key chain. Dan bro anda melakukan kesilapan yang aku buat tempoh hari semasa aku hantar hadiah untuk pemenang GA aku . Iaitu tidak meletakkan nama anda dan URL anda...hehehehhe.

Nasib baik kat keychain tu ada tulis JSURI....setelah aku berperah otak  ..Yessss.....I know you!!

Walau apa aku ucapkan terima kasih banyak-banyak. Bro macam tahu ajer aku minat fridge magnet. Dapat ajer aku terus lekat kat fridge umah mak aku.

Mak aku memang suka magnet peti sejuk . Sekarang ini  pun aku tengok tengah hot hobi fridge magnet di kalangan wanita-wanita ini. Bini aku pun tengah sibuk buat koleksi fridge magnet ini gak...hehehehhehe.

Manakala untuk keychain tu, kami suami isteri memang suka koleksi keychain. Disebabkan ia special made kami nak simpan buat kenangan peribadi dalam koleksi kami.

Sekali lagi aku ucapkan terima kasih pada Blogger Dream Become Reality iaitu Jemarisuri yang susah payah poskan hadiah ini pada aku. Thanks !!!!

10 comments

wah syok abis..
meskipun nmpk kecik tp nilai tu sgt tinggi..

p/s:tercari2 kotak komen rupanya di 'catat ulasan'..

PERHATIAN...JEMARISURI ADALAH WANITA.... hihihi.
Dah terbiasa guna bro..amik kau Nip.
Sori yek Jemarisuri

hehehe..bestnyer dapat hadiah kan?

wahhh, untung nyaa. hihi, umi sy pula tak suka sgt benda2 mcm ni.

cumilnya.. tahniah dpt hadiah =)