Salam satu blogger. Ini entri yang amat terlewat ler ini..hehehehhe.
Pada bulan Januari yang lalu aku ada buat GA Hanif Idrus dan pemenang akan mendapat keychain daripada aku.

Dan rasanya aku dah berikan semua pemenang hadiah key-chain yang dijanjikan. Ada juga terlambat menerimanya tapi akhirnya semua telah terima.
Aku rasa ler...hahahahhaha.

Malangnya aku tak letak nama  aku dan blog aku kat sampul surat hadiah tersebut.
Pertama aku ingat tak payah ler letak, sebab hadiah yang aku nak kasi ini ikhlas.

Ni nak letak nama dan suart-surat ini macam tak best rasanya..
Kalau aku letak nama pula. Terpaksa pemenang tersebut buat entri ucap terima kasih.

Tapi rupanya kena letak dan beritahu siapa yang hantar.
Betul juga, takkan hantar sesuatu pada seseorang lepas tu tak beritahu...

Hingga ada beberapa blogger bertanya siapa yang hantar hadiah pemenang..
Terbaru ada buat blogger buat entri pasal Hadiah Misteri ....

Maaf pada semua pemenang GA, pertama kali buat GA ini, kelam kabut aku dibuatnya.
Budak-budak baru belajar.
Ini adalah pengalaman yang baik untuk aku pada masa akan datang...eyaaahhhhh!!!

Tak lama lagi aku nak buat satu GA lagi .. so kali ini takkan berlaku kelewatan penghantaran hadiah dan yang pastinya ada nota kecil pemberitahuan..
Kakak aku ada buat blogshop, so nak promote blog kena kasi hadiah...betul tak..

Senarai Pemenang GA Hanif Idrus: ( sila konpem yek dah dapat hadiah atau belum)
 1)  http://www.santaileeza.com/
 2)  http://fasyrah89.blogspot.com/
 3)  http://arjunapopkorn.blogspot.com/
 4)  http://sheilashahfiekry.blogspot.com/
 5)  http://ibuberbicara.blogspot.com/
 6)  http://dyshasahhir.blogspot.com/
 7)  http://miszrockers.blogspot.com/
 8)  http://cintaitupasti.blogspot.com/
 9)  http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/
 10) http://haryatifaizal.blogspot.com/