Header Ads

Hadiah Sudah Diberi Pada Peserta GA Hanif Idrus Tapi..


Salam satu blogger. Ini entri yang amat terlewat ler ini..hehehehhe.
Pada bulan Januari yang lalu aku ada buat GA Hanif Idrus dan pemenang akan mendapat keychain daripada aku.

Dan rasanya aku dah berikan semua pemenang hadiah key-chain yang dijanjikan. Ada juga terlambat menerimanya tapi akhirnya semua telah terima.
Aku rasa ler...hahahahhaha.

Malangnya aku tak letak nama  aku dan blog aku kat sampul surat hadiah tersebut.
Pertama aku ingat tak payah ler letak, sebab hadiah yang aku nak kasi ini ikhlas.

Ni nak letak nama dan suart-surat ini macam tak best rasanya..
Kalau aku letak nama pula. Terpaksa pemenang tersebut buat entri ucap terima kasih.

Tapi rupanya kena letak dan beritahu siapa yang hantar.
Betul juga, takkan hantar sesuatu pada seseorang lepas tu tak beritahu...

Hingga ada beberapa blogger bertanya siapa yang hantar hadiah pemenang..
Terbaru ada buat blogger buat entri pasal Hadiah Misteri ....

Maaf pada semua pemenang GA, pertama kali buat GA ini, kelam kabut aku dibuatnya.
Budak-budak baru belajar.
Ini adalah pengalaman yang baik untuk aku pada masa akan datang...eyaaahhhhh!!!

Tak lama lagi aku nak buat satu GA lagi .. so kali ini takkan berlaku kelewatan penghantaran hadiah dan yang pastinya ada nota kecil pemberitahuan..
Kakak aku ada buat blogshop, so nak promote blog kena kasi hadiah...betul tak..

Senarai Pemenang GA Hanif Idrus: ( sila konpem yek dah dapat hadiah atau belum)
 1)  http://www.santaileeza.com/
 2)  http://fasyrah89.blogspot.com/
 3)  http://arjunapopkorn.blogspot.com/
 4)  http://sheilashahfiekry.blogspot.com/
 5)  http://ibuberbicara.blogspot.com/
 6)  http://dyshasahhir.blogspot.com/
 7)  http://miszrockers.blogspot.com/
 8)  http://cintaitupasti.blogspot.com/
 9)  http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/
 10) http://haryatifaizal.blogspot.com/

12 comments

Shaiful Zaidi said...

Tahniah buat pemenang.

Delimasari said...

tahniah pd pemenang

Ibu Amirul said...

Bila nak buat GA lagi?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum abg hanif! hehe. no 4 dah terima hadiah! hehehehe. alhamdullilah. terjawab sudah hadiah termisteri itu. kihkihkih ;p

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah utk semua pemenang!

Asmar Arafad said...

tahniah kpada pemenang, bila nak buat GA lagi nak turut serta...

Haryati Faizal said...

nak buat GA lg?
besh ni...

hadiah dr anip dapat dah aritu...tq ye...

wantie said...

hahaha... ye la kan, kekadang tu blogger ni join GA tu la GA ni la. tetiba ja dapat hadiah mesti dorang dok fikir GA yang mana le, blog sapa la...

TiranaAduka said...

tak inform pun ta..

Remy hazza said...

tahniah buat mereka semua... tunggu bro buat GA terbaru.....

ayut said...

hihihi..prlu hanif...at least sbgai pemberitahuan dan ingatan :) lgpon klu yg bt entry tu sbgai penghargaan...di samping ada gak bnda nak dikongsikan kan..kih3x :p

siti fatima Arifin said...

sy no.9.

terima kasih bnyk2 untuk hadiah keychain nie. cantik sangat. en.hanif tak mention nama pun sy tahu dari siapa.maaf tak confrm masa dapat hadiah nie. ingat en.hanif tersalah pos atau apa sbbnyer lambat sampai. dah beberapa kali pergi office kat hostel bertanyakan surat untk sy nie haa. tp xder. rupanya surat nie unregistered so posmen just masukkan dlm box ikut blok. kalau registd letter nie mcm pos laju gitu. hehe... mekasih banyak2...