Nuffnang CPUV Dari DSYR Pre-Launch

DSYR
Lama betul aku rasa aku tak updated tentang CPUV yang aku terima dari Nuffnang...hehhehhe
Kalau aku tak updated maksudnya memang cukup lama aku tak dapat iklan CPUV ini...

Last aku terima pada bulan January 2013 dari Hotlink...
Kini baru muncul kembali dengan tajaan DSYR Pre-Launch...

Aku rasa ramai kawan-kawan blogger lama tak terima CPUV dari Nuffnang sejak kebelakangan ini kan.  Memang slow sangat sekarang ini...kan?
Kalau CPC aku rasa memang selalu dapat ler...

Lainlah kalau aku tak terima tapi setahu aku ler, melalui beratus-ratus link kat bloglist aku. Semenjak 2 bulan kebelakangan ini aku memang tak nampak blogger terima CPUV...!!

Kalau tak dulu memang selalu jugak lak kerap baca rakan-rakan blogger dapat iklan Nuffnang.
Walau apa pun ini adalah hak Nuffnang kan...kita tak boleh paksa dia nak kasi iklan kat kita..

Aku tetap bersyukur dengan apa yang aku terima.. Mungkin bukan rezeki kita kan..

DSYR

Jom terjah DSYR-- aku dah dapat link dia ini...KLIK SINI
Dah dapat iklan ini kenalah promo sikit kat sini!!!
DSYR offers a unique range of products including lifestyle, fashion, games, home d├ęcor, gadgets and more. When purchasing products or inviting friends to join, the site gives users rewards and discounts for their next purchase. The deals are usually up to 50% off the product for DSYR users. Currently, the startup has a user base of just over 700 users.
Ianya macam gift shop untuk semua !!

16 comments

Owh tahniah abg hanif. Rezeki..

itu laa..agak slow sekarang kan :(

ada jugak cpuv. sy ni yi lek po chit. tahniah

Menarik jugak konsep website ni

tahniah hanif..bleh belanja KFC satu bucket..hehehe

Regards,
-Strider-

Salam,
Tempek iklan dah lama...Iklan CPUV xpernah melekat. Tahniah Bro!

Blum dpt yg bln mac punya...tinggal feb punya cpuv yg satu2nya tu....
done click!

tahniah bro...remy tak pernah dapat pun.....

Rezeki...ambik je le...org dah nak bagi.

sungguh bertuah bro eheh

- admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/