Header Ads

Teknologi Telefon Bimbit

Dulu kalau boleh nak pakai handphone lagi kecik lagi bagus...hehheheheh
Sekarang lagi besar lagi bagus...sebab ada internet..kikikiki
Lawak malam Sabtu untuk semua....

18 comments

ALS said...

Saya masih setia dengan Nokia yang dulu2.. Hehe..

miz ruha said...

besarnya...
sy masih era 2010..

Encik Zaharin said...

Aku tak suka handphone besar gedabak, kalau boleh nak yang kecik2 je

MaMa Rey said...

besarnya..boleh tutup muka dr kena matahari hehe

Remy hazza said...

tak reti remy nak guna yg besar tu..... cukuplah dgn s3 mini tu...comel....

P#eoniX said...

x kot...citerasa masih lagik henpon yg kecik...huhuhuhh!!!!

irsah imihar said...

Huahua.. kita masih pakai 3310 tak besar tak kecik lagi hik3... yang penting buleh sms dan bercakap kan bro??? bab intenet serah pada PC atau book je ler...

wantie said...

hahaha... boleh tak usulkan kat syarikat yang buat telefon tu. suruh dorang buat telefon in future sebijik mcm bantal. tido je ngan telefon tu.

buat bantal yang empuk empuk tau.

Etuza Ezawarna said...

semakin besar lah pula...

lewis.my said...

makin besar pula

MawardiYunus said...

hhahah itulah lumrah sekarang kan bro huhu

Nadia Johari said...

hahah..klkr plk

Haryati Faizal said...

terus tutup muka klu bercakap kat phone hihi....

Shaiful Zaidi said...

yang besaq tu sesuai utk internet jer...kalau nak call cari yang kecik jugak..

Monyet Rimau said...

leceh hp besar2 ni...buat semak je

- Admins Blog 3 Dalam 1

Lana Nurdin Selebriti Murahan ? Namanya Artis, Walaupun Nak Kejar Populariti, Kita Ada Pegangan Agama - Gossip Selebriti Malaysia - Blog 3 Dalam 1

http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/03/lana-nurdin-selebriti-murahan-namanya.html

Mia Kassim said...

Hehe......dah mcm rupa pakai talam dah......

TiranaAduka said...

anep .
Bg la gambr yg real

hainom OKje said...

Serongkop je kat kepala mcm helmet hehe