Teknologi Telefon Bimbit

Dulu kalau boleh nak pakai handphone lagi kecik lagi bagus...hehheheheh
Sekarang lagi besar lagi bagus...sebab ada internet..kikikiki
Lawak malam Sabtu untuk semua....

18 comments

Saya masih setia dengan Nokia yang dulu2.. Hehe..

besarnya...
sy masih era 2010..

Aku tak suka handphone besar gedabak, kalau boleh nak yang kecik2 je

besarnya..boleh tutup muka dr kena matahari hehe

tak reti remy nak guna yg besar tu..... cukuplah dgn s3 mini tu...comel....

x kot...citerasa masih lagik henpon yg kecik...huhuhuhh!!!!

Huahua.. kita masih pakai 3310 tak besar tak kecik lagi hik3... yang penting buleh sms dan bercakap kan bro??? bab intenet serah pada PC atau book je ler...

hahaha... boleh tak usulkan kat syarikat yang buat telefon tu. suruh dorang buat telefon in future sebijik mcm bantal. tido je ngan telefon tu.

buat bantal yang empuk empuk tau.

hhahah itulah lumrah sekarang kan bro huhu

terus tutup muka klu bercakap kat phone hihi....

yang besaq tu sesuai utk internet jer...kalau nak call cari yang kecik jugak..

leceh hp besar2 ni...buat semak je

- Admins Blog 3 Dalam 1

Lana Nurdin Selebriti Murahan ? Namanya Artis, Walaupun Nak Kejar Populariti, Kita Ada Pegangan Agama - Gossip Selebriti Malaysia - Blog 3 Dalam 1

http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/03/lana-nurdin-selebriti-murahan-namanya.html

Hehe......dah mcm rupa pakai talam dah......

Serongkop je kat kepala mcm helmet hehe