Toyota Vios 3rd-Gen on Second Half 2013

Hari ini nak speaking english ler.. Asyik tulis dalam bahasa Melayu ..rasa tak macam international lak..hehehehehe.
Sebenarnya aku terjumpa ini kat website tentang kereta Vios terbaru ini. Terasa payah nak mentranslatekankannya.Cantik aku tengok.
Santai Malam Sabtu...

The third-gen car wears a bold new face, inspired by the likes of the next-gen Corolla Altis and Auris hatchback. Headlamps and grille are joined in a V shape, and a gaping lower grille adds a touch of sporty presence. Those appear to be projector headlamps, too.

Round the back, the tail lamps are bigger and sharper wrap-around units, now bridged by a chrome bar across the length of the boot lid. A cleaner, more grown-up look all round than theoutgoing car, we think. What do you think?

Toyota Vios 3rd-Gen


Toyota Vios 3rd-Gen

Toyota Vios 3rd-Gen


Toyota Vios 3rd-Gen






10 comments

My second car ni..cantik and actually vios ni save minyak as compared to honda...

Uwaaa cantiknya...sy pn baru beli vios trd...yg ni lg smart la

Banyak model kereta baru masuk dua tahun ni

bangganya bila jadi one of the UMW Toyota member ni. Pakat2 lariskan kenderaan keluaran Toyota ye =) kekekee

CantIk cantik... Sapa mampu grab lah... Hehe

mmmm.... memang cantik dan ada kelas

cantik tp belum mampu lagi nak bli

toyota memang best. naik pun sedap je. haishhh bila nak merasa ni...