Giveaway by Bella Razali - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Giveaway by Bella Razali

Giveaway by Bella Razali
Aku kena join giveaway ini sebab telah di tag oleh rakan lama aku iaitu Budu Bilis. Dan aku lihat Giveaway ini pun agak menarik perhatian aku sebenarnya!!
Kalu nak join tolong klik ke sini  -----Giveaway by Bella Razali

Syarat-Syaratnya:
*First sekali korang wajib follow blog miss bella sahaja.
Aku dah follow 

*Wajib letakkan banner ni at sidebar korang :)
Aku tak letak ler sebab ruang tak cukup..hehehehe
Maaf yek Cik Bella...

*Create new entry title:"Giveaway by Miss Bella Razali"
Sudah!!! 
*On a entry wajib ada:
-Tag kan entry tu at least 2 person pastikan diorang tahu :)
Aku nak tag dua kawan aku iaitu:
Remy hazza
Hainom OK Jer

-Ceritakan berapa lama dah berada dalam dunia blogging and apa kelebihan korang yang boleh lakukan dalam blogging ini,ex: melukis doodle? graphic design and etc.

Mula berblogging pada tahun 2010 May..dan aktif secara serius pada tahun 2011 April. Sebuah blog santai yang mencerita tentang kehidupan harian sehari-hari.

Luahan intipati hati yang tiada penghujungnya. Masih berjuang mengenali erti blogging dan menanamkan semangat ingin membangunkan dunia blogging bersama blogger-blogger baru amnya dan mempelajari ilmu blogging yang tiada penghujungnya.

Mencari sahabat dunia maya yang tidak ketemu muka tapi bersatu dalam minat yang sama.

Kelebihan!! Sebenarnya Hanif Idrus Blog tidak mempunyai niche yang tertentu untuk memberi  kelebihan dalam dunia blog ini.

Ia hanya satu blog yang berkongsi apa jua cerita dan perkara. Sebuah blog yang santai tanpa terikat dengan apa-apa genre yang memeningkan kepala aku...hahhahaha.

Yang aku mahu ialah berkawan dengan rakan-rakan blogger dan pada yang sama meningkatkan pengetahuan tentang dunia blogging.

Dan ia menjadi lebih menarik apabila aku menceburkan diri dalam bidang Alexa dan PR ini..Memang menakutkan sebagai seorang bloggger..hihihihih. But it fun!!

Itulah tentang aku!!!

9 comments:

marniey zul said...

all the best..

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Remy hazza said...

all the best bro.... nanti remy join........ semoga sesama kita berjaya nanti ye.....

husna zahidi said...

goodluck!!

wantie said...

ayat terakhir tu. " But it fun" . hahaha memang fun pun ada blog ni.

selamat ber GA.

Remy hazza said...

remy dah join....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html

M Hakim Faiz said...

Good luck

Cik Fie said...

good luck :)

Bella Razali said...

My first GA now tamat , ni link peserta yang berjaya join,Okay jom blogwalking dulu dengan peserta2 ;) and nantikan pengunguman pemenang , Please be alert :) http://bellaonlinediaries.blogspot.com/2013/04/peserta-giveaway-by-miss-bella-razali.html