Header Ads

Pemenang ABPBH KE 26 2012

 ABPBH KE 26
Malam ni tentu semua tengah menonton ABPBH ke 26.
 Pembukaan majlis aku rasa pening dengan muzik dan nyanyian yang tak seimbang.

Tapi kemudian dah mula OK dah. Ditambah pengacara lawak Zizan,Johan dan Fafau. Tapi aku suka Johan lawak memang best!!!

Jom lihat siapa pemenangnya!!!!!

 ABPBH KE 26
Artis Baru Lelaki Popular
Aiman Hakim Ridza

Artis Baru Wanita Popular
Wawa Zainal

Artis Duo/Berkumpulan Popular
Black & Malique

Penyanyi Lelaki Popular
Hafiz

Penyanyi Wanita Popular
Shila Amzah

Pelakon TV Lelaki Popular
Aaron Aziz

 ABPBH KE 26
Pelakon TV Wanita Popular
Nabila Huda

Pelakon Filem Lelaki Popular
Shaheizy Sam

Pelakon Filem Wanita Popular
Yana Samsudin

Artis Komedi Lelaki Popular
Zizan Razak

 ABPBH KE 26Artis Komedi Wanita Popular
Didie Alias

Pengacara TV Lelaki Popular
Aznil Nawawi

Pengacara TV Wanita Popular
Fara Fauzana

Penyampai Radio Lelaki Popular
Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular
Fara Fauzana

BINTANG PALING POPULAR:
Shaheizy Sam

Tahniah kepada semua pemenang.....
Bintang paling popular menang setengah juta!!!!!
Aku mati-mati ingat Zizan menang sebab online semua dia menang...

24 comments

baby comel said...

Apa pun tahniah utk SAM. Hebat lah hampir 80K undian dia. Tahniah utk buah hati ku Zizan, xpe abg dah menang banyak.. kekeke

TiranaAduka said...

salam bro.thank info.ta terlekap di separuh masa pertama.

P/s minta tolong doakan ta bro anep.thanks

tenku butang said...

tu lea.. ingatkan zizan menang.. tp xpelea.. SAM menang pun ok gak.. rezeki dia kan.. heee.. err.. betul ke dia couple dgn FAFAU eh?

Carlos Santiago said...

cik ta takde menang ke. anugerah gosip paling hot ke. hahaa

Arissa Adelia said...

Tahniah utk semua pemenang!

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

Nur Fahz said...

Tahnish buat semua pemenang..tak tgk tv langsung smlm...dah terlepas...

Bin Muhammad said...

Salam Tuan HI, Kebanyakan pemenang adalah artis David Teoh! Hmmmm...xsengaja atau disengajakan (sekadar gossip)

p/s: HI duduk kat kelompok penonton di stage tu ke...mcm nampak2 kelibat jer hehehe

Azlan Strider said...

tahniah kepada sam..sebenarnya tak terpikir pun yang sam bleh menang tahun nie apatah lagi tahun lepas kalah ngan aaron aziz..hehehe

Regards,
-Strider-

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahmiah buat semua

Mieza Jhaa K said...

Berbalaoi dah tu dengan usaha Sam selama ni.. Zizan pn dah banyak kemenangan dia dpt..

Kesuma Angsana said...

tahniah pd pemenang.. lama KA x singgah sini

michelle De hunny said...

tahniah kpd pemenang.
especially utk zizan.
wakaka

Hanif Idrus said...

Saya doakan terbaik utk TA..

wantie said...

tahniah kepada pemenang. Tengok tak habis pun.

Yang best tu bila anak saya ckp. kenapa dia tu ( didie alias) pakai kotak tissue kat atas kepala...

Isabel Diaz said...

Tahniah kawan-kawan artisku (Ceh, bajet hot pulak saya.. Hahaha)

Monyet Rimau said...

rozita che wan menang kritikan peminat hehehehe

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

inche hlovate said...

sama la kita..mati2 ingt zizan yg menang haha kecewa kan? tapi sam menang pun okay la.minat juga kat dia

*ABP kali ni nampak tunggang langgang sikit kan? camera man pun bayk zoom tempat yg tak patut..

Zamani Abe said...

nakyuna mng sbnrnya arts wanita.. hehe

Remy hazza said...

tahniah buat semua yg berjaya..... for me...yg menang semua layak.....

Athirah Farah said...

semua pemenang yang di agak tok menang jaoh dari pasar.. hehehehe :p

ayusyuhara said...

opening dah jadi Oh Pening ! heheheheheh

MyFreeMinded said...

tak tengok pun.. :)

hainom OKje said...

Tengok separuh jalan je!