Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Lelaki ini
Aku dah lama tak join segmen. Ramai kawan blogger yang ajak dan tag aku join segmen tapi aku tak join sebab takut tak boleh kasi komitmen.

Aku punya stail kalau nak join sesuatu segmen aku mesti kena terjah semua perserta. Kalau tak, baik jangan masuk. Disebabkan aku ada masa...aku nak join segmen Lelaki Kacak ini..hehehehehe.
Iras-iras Anuar Zain lagi..

Siap sedia semua rakan segmen..nanti aku terjah kau orang..muahahahaha.
Apa lagi jom join !!!!!!!!!!!!

Jom join Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini -klik yekk

12 comments

selamat bersegment yer bro....

sib baik HI buat entry ni. baru teringat nak join.

selamat bersegmen

setuju 200 peratus kenyataan kat atas... apa guna join segmen klu x lawat rakan segmen kan... so samat kenalan... pdhal dah kenal dah... tp tuan tanah je tak kenal kita... hehe

selamat bersegmen juga dan salam perkenalan.... :)

oh...bro memang patut masuk.... kacak bergaya.... semoga berjaya nanti....

Wahhh so banyak masa arr.. mau sikit...

saya buat benda ni di blog anda

1) blogwalking
2) follow

Kalau dah Follow before this, saya akan
1) blgwalking

BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

hehehe... dah lama kenai dah..
dah lama follow dah..
sori. ayat kat komen di atas tu copy paste jerk.