Header Ads

Tiada Monday Blues Di Melaka

Jam menunjukkan pukul 1.20am. Perit tangan aku baru habis blogwalking pakai smartphone aku ni.

Bila pakai handphone blogwalking masalah utama ialah selalu misstypo.. Sebab jari aku lebih besar dari butang no, tu tang selalu b jadi v..hihihihi.

Selesai dah sudah salah satu tanggungjawab as blogger. Sambung taip entri lagi.

Hoi!!!! Hanif kau tak kerja ker besok. Yes...seperti tajuk di atas memang aku tak kerja esok. Tapi bukan aku sahaja tetapi seluruh negeri Melaka..

Melaka mogok ker..atau Melaka tak der elektrik..tidak..tidak...

Sebab esok atau Senin 15.04.2013 adalah hari cuti am Melaka sebagai Melaka Bandaraya Bersejarah.

Seluruh warga Melaka akan bercuti. Aku plan esok bangun lewat sikit...hihihihi.

Kepada rakan-rakan yang bekerja. Selamat bekerja dengan tekun pada hari Isnin!!!..
Happy Monday Blues untuk anda semua...hahaha(gaya ketawa angkuh).

Entri pagi-pagi ini adalah entri menyakitkan hati anda semua. Bukan selalu dapat lepas dari Monday Blues ni..ahaks...

16 comments

Ieta Mat Saad said...

huu... jelezzznya...

Syuhada Salleh said...

besnye, cuti..nsib baik mmg tgh cuti jgk, klau x dah lme jeless..hehe

Nor Salmi said...

Bestnya cuti Senin..
Selamat bercuti buat semua orang di Melaka.

itu Akhil said...

wahhh syokk laa cuti..
tp next week turn ipt plak cuti..
bkn satu hari tp seminggu hhaha
blues week bro!!

TiranaAduka said...

salam bro anep
Seronoknya cuti..seluruh melaka upanya ari ni.thanks info.

Papa Mifz said...

den duk Selangor tapi den pun cuti hari nih...hehe

Mieza Jhaa K said...

Wahh ada cuti rupanya untuk Bandaraya Bersejarah..

sy suka blogwalking guna hp senang nak baca entry dan tidak menyemak dengan iklan2 mahupun benda lain kat blog. Baca2 dan komen.

~Blog En.Hanif ada kat wall smartphone sy..dah bookmark..hehe

Bin Muhammad said...

Happy holiday Bro! Memang anda berjaya mengusik hati kecil ini untuk mendengki skit dgn Tuan! Skit jer la...Grrrr

wantie said...

amboi.. entry tak bleh balh ni..
entry wat orang jeles la tu. waaaaaaaaaaaaa nak cuti jugak.

hainom OKje said...

Jangankan yg bekerja ...yang tak berapa nak keje pun selalu ada monday blues hehe

Yan Ty said...

Yes , Ty pun sama. Geng Blogger Putrajaya gelarkan Ratu Typo. Uhhh.... Haha

Remy hazza said...

Jeleznya remy.....Untungnya cuti.....skrg pun remy guna hp.....Seksa nk komen
... Hu3

mama3heroo said...

haha..bkn semua warga melaka bercuti..hubby kene kerja la..

fatin amalina husna said...

haha..sakan..patotlar tiada monday blues di melaka..

MyFreeMinded said...

bestnya ada banyak masa... mau ckit..

MyFreeMinded said...

hari2 kena kerja.. isni jumaat kerja kat opis sabtu ahad sambung kerja kat rumah..