Cabut Peluru Di Dahi Guna Playar

Terminator Russia

Memang dahsyat betul mamat ini... Pakai ilmu kebal kot peluru sangkut kat dahi ajer. Lepas tu cabut pakai Playar..issskkk

Seorang tentera mendapat gelaran Terminator Russia selepas imejnya memaparkan peluru di dahinya dibuang dengan playar, merebak di Internet, semalam.

Klip video mengejutkan itu bermula dengan paparan jarak dekat kepala tentera terbabit dan menampakkan peluru secara jelas terlekat di dahinya.
Terminator Russia
Seorang tentera lain kemudian membersihkan kawasan sekitar peluru itu dengan kain sebelum cuba menariknya dengan playar. Jelas dalam keadaan terkejut, tentera terbabit tidak memberikan sebarang reaksi ketika beberapa cubaan awal membuang peluru itu gagal.

Tentera itu akhirnya tersenyum apabila peluru itu dikeluarkan tidak lama kemudian. Dipercayai dia terbabit dalam insiden tembak-menembak di antara tentera Russia dengan pejuang Chechen dan senjata yang digunakan ialah raifal AK-47. Klip itu dipercayai dirakamkan ketika perang melanda wilayah Chechnya pada 2000 sebelum ia merebak dengan meluas minggu lalu.

11 comments

Assalamualaikum abg hanif. perghh sakit otak tengok ni...

biar betik? takkanlah tak tembus? adoyai! scary betul.

Tershock karen sekejap tengok. Errk biar benor

tak tembus tempurung kot ! klu tembus mesti ada photo darah memancut kan ... aishhh

org yang kena peluru tu tak ngeri. eden pulak yang ngeri nengoknya..

kebal tul tengkorak kepala ia. implant besi ke hape ni?

boleh tak tembus cam nie. peluru kot. sah2...kepala batu cma nie. tp batu cma nie. tp kalau batu kene tembak pun boleh pecah.ayoooo

Hish pistol apa yg digunakan tu mainan ke apa