Hari Tanpa Berkata-Kata

hanifidrus
 
Mak aaiiiii!!! Dah petang baru nak buat Wardless Wednesday.
Tak sempat nak buka blog ...sibuk sangat-sangat ler...hahahahahaha

12 comments

kikiki.... sibuk pasal pe tu????

Hhahaha, betul2. Bab shopping ni, perempuan sng leka. Dah tulis list brg nk dibeli pun, still juga beli benda lain yg takda kaitan. Tmbh kalau ad promotion,heh3

Hahaha.. Bukan main lagi ayat tu.. Bikin panas.. Tapi dah realiti nak buat macam mana.. Hihi..

sesuai la..sibok smpai xleh nk berkata2..hihi

nak kena hudud gambar tu hehehe

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

masing2 pegang tangan anak2, sampai tak cukup nak pegang tangan En Suami dsn Cik Isteri..

memang sesuai..... kalau tak.... economoney ler jawab nya......

Tapi tu gayanya mcm belum kawen je hehe...