Header Ads

Hari Tanpa Berkata-Kata

hanifidrus
 
Mak aaiiiii!!! Dah petang baru nak buat Wardless Wednesday.
Tak sempat nak buka blog ...sibuk sangat-sangat ler...hahahahahaha

12 comments

wantie said...

dlm tul maknanya tu.

Nurul Najihah said...

Hehehe... its meaningful :)

Haryati Faizal said...

kikiki.... sibuk pasal pe tu????

Tinta Lana said...

Hhahaha, betul2. Bab shopping ni, perempuan sng leka. Dah tulis list brg nk dibeli pun, still juga beli benda lain yg takda kaitan. Tmbh kalau ad promotion,heh3

Isabel Diaz said...

Hahaha.. Bukan main lagi ayat tu.. Bikin panas.. Tapi dah realiti nak buat macam mana.. Hihi..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

HAHAHAHA ADA MAKNA TERSENDIRI.

Kathy Rbain said...

amboi...

PuanZaniff said...

sesuai la..sibok smpai xleh nk berkata2..hihi

Monyet Rimau said...

nak kena hudud gambar tu hehehe

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

- Facebook fan page
https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

- Ping blog artikel @ Facebook
https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

MyFreeMinded said...

masing2 pegang tangan anak2, sampai tak cukup nak pegang tangan En Suami dsn Cik Isteri..

Remy hazza said...

memang sesuai..... kalau tak.... economoney ler jawab nya......

hainom OKje said...

Tapi tu gayanya mcm belum kawen je hehe...