Home » » Jawablah Panggilan Isteri ..JIka Tidak

Jawablah Panggilan Isteri ..JIka Tidak

Posted by Hanif Bin Idrus Blog on Wednesday, May 29, 2013

hanifidrus


Khas untuk semua hubby yang ada diluar...hehehhehe
Aku rasa sesiapa yang bergelar suami pasti pernah melakukan perkara diatas secara sengaja atau tidak...hahahahhaa
Aku punya standard lebih 3 kali...sure die!!


Thanks for reading & sharing Hanif Bin Idrus Blog

Previous
« Prev Post

20 comments:

Qashmere said...

hahahaha..time bercinta sanggup berjam-jam sampai panas la telinga. nak nak dari oversea malaysia. dah kawin. jenuh nak angkat telefon..ooopsss

Unknown said...

hehehe.... sya pulak klu 3 kali tak angkat, kompom xtepon dah...

Cik Nor said...

hanya untk yag telah berkahwin...hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum abg hanif! kahkahakha! lawak ni... tapi betul lah, lebih 3 kali dah mula nak syak bukan2. perempuaaaannnn ;p

Bin Muhammad said...

Xboleh lebih dari 2...lebih dari tu, satu hari muncung panjang! Bagilah apa2 xcuse...no layan

Salmi said...

Dah tentu merajuk panjang kalau banyak sgt missed call..

Unknown said...

Biasanya sekali call dah angkat walaupun tengah busy.. ohh bangga2..

Anonymous said...

hehehehehe..betul la tu..

Kisah Si Dairy said...

saya setuju...hhehe

Lieza Nordin said...

huhuhu~~ utk y dah khwin..ekkekeke~~hargailah isteri anda!!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehe..macam-macam dengan gelagat isteri.

Unknown said...

muahaha..takut dak para suami..=P

Farah Waheda Wahid said...

ha ha ha....

Unknown said...

hihihi...awas!!!

MyFreeMinded said...

Haniff, kalauuntuk suami lak camnr.. nak gak tahu...

||aLeaSaRa|| said...

hahahahaha adeihhh.saya pun tak suka kalau hubby lambat sangat angkat hp.bukan apa risau kot apa2 jadi kat dia ke..yelah sekarang ni malang memang tak diduga...

tapi kot2 kalau satu hari dia tak angkat,wah memang jadi yang macam last sekali tu ngeee...

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker said...

haha... encik usben mmg dah kurang kol sejak kerja kat opis melambak2... buruk sangka gak tp trus beristighfar coz tau dia camne

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker said...

kalo berkali tak angkat bila kol, mmg nk jd mcm yg last tu gak kowt... haha klakar ayat n3 nih

wantie said...

hahahaha... kelakor la pulak. kekadang kalau ada hal penting pas tu tak angkat fon. boleh hangin...

OKje said...

Kalau tak angkat buang ajelah HP tu...tak yah ad HP lagi bagu

Popular Posts

IKLAN

Recent Post

Recent Posts Widget

IKLAN

BABAB

Followers