Jawablah Panggilan Isteri ..JIka Tidak - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Jawablah Panggilan Isteri ..JIka Tidak

hanifidrus


Khas untuk semua hubby yang ada diluar...hehehhehe
Aku rasa sesiapa yang bergelar suami pasti pernah melakukan perkara diatas secara sengaja atau tidak...hahahahhaa
Aku punya standard lebih 3 kali...sure die!!


20 comments:

Qashmere said...

hahahaha..time bercinta sanggup berjam-jam sampai panas la telinga. nak nak dari oversea malaysia. dah kawin. jenuh nak angkat telefon..ooopsss

PaPa Blogger said...

hehehe.... sya pulak klu 3 kali tak angkat, kompom xtepon dah...

Normi Nieza said...

hanya untk yag telah berkahwin...hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum abg hanif! kahkahakha! lawak ni... tapi betul lah, lebih 3 kali dah mula nak syak bukan2. perempuaaaannnn ;p

Bin Muhammad said...

Xboleh lebih dari 2...lebih dari tu, satu hari muncung panjang! Bagilah apa2 xcuse...no layan

Nor Salmi said...

Dah tentu merajuk panjang kalau banyak sgt missed call..

Mieza Jhaa K said...

Biasanya sekali call dah angkat walaupun tengah busy.. ohh bangga2..

Kathy Rbain said...

hehehehehe..betul la tu..

Kisah Si Dairy said...

saya setuju...hhehe

AiSyA LiEzA said...

huhuhu~~ utk y dah khwin..ekkekeke~~hargailah isteri anda!!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehe..macam-macam dengan gelagat isteri.

husna zahidi said...

muahaha..takut dak para suami..=P

Farah Waheda Wahid said...

ha ha ha....

Haryati Faizal said...

hihihi...awas!!!

MyFreeMinded said...

Haniff, kalauuntuk suami lak camnr.. nak gak tahu...

||aLeaSaRa|| said...

hahahahaha adeihhh.saya pun tak suka kalau hubby lambat sangat angkat hp.bukan apa risau kot apa2 jadi kat dia ke..yelah sekarang ni malang memang tak diduga...

tapi kot2 kalau satu hari dia tak angkat,wah memang jadi yang macam last sekali tu ngeee...

Ieta Mat Saad said...

haha... encik usben mmg dah kurang kol sejak kerja kat opis melambak2... buruk sangka gak tp trus beristighfar coz tau dia camne

Ieta Mat Saad said...

kalo berkali tak angkat bila kol, mmg nk jd mcm yg last tu gak kowt... haha klakar ayat n3 nih

wantie said...

hahahaha... kelakor la pulak. kekadang kalau ada hal penting pas tu tak angkat fon. boleh hangin...

hainom OKje said...

Kalau tak angkat buang ajelah HP tu...tak yah ad HP lagi bagu