Jawablah Panggilan Isteri ..JIka Tidak

hanifidrus


Khas untuk semua hubby yang ada diluar...hehehhehe
Aku rasa sesiapa yang bergelar suami pasti pernah melakukan perkara diatas secara sengaja atau tidak...hahahahhaa
Aku punya standard lebih 3 kali...sure die!!


20 comments

hahahaha..time bercinta sanggup berjam-jam sampai panas la telinga. nak nak dari oversea malaysia. dah kawin. jenuh nak angkat telefon..ooopsss

hehehe.... sya pulak klu 3 kali tak angkat, kompom xtepon dah...

hanya untk yag telah berkahwin...hehe

Assalamualaikum abg hanif! kahkahakha! lawak ni... tapi betul lah, lebih 3 kali dah mula nak syak bukan2. perempuaaaannnn ;p

Xboleh lebih dari 2...lebih dari tu, satu hari muncung panjang! Bagilah apa2 xcuse...no layan

Dah tentu merajuk panjang kalau banyak sgt missed call..

Biasanya sekali call dah angkat walaupun tengah busy.. ohh bangga2..

huhuhu~~ utk y dah khwin..ekkekeke~~hargailah isteri anda!!

hehe..macam-macam dengan gelagat isteri.

muahaha..takut dak para suami..=P

Haniff, kalauuntuk suami lak camnr.. nak gak tahu...

hahahahaha adeihhh.saya pun tak suka kalau hubby lambat sangat angkat hp.bukan apa risau kot apa2 jadi kat dia ke..yelah sekarang ni malang memang tak diduga...

tapi kot2 kalau satu hari dia tak angkat,wah memang jadi yang macam last sekali tu ngeee...

haha... encik usben mmg dah kurang kol sejak kerja kat opis melambak2... buruk sangka gak tp trus beristighfar coz tau dia camne

kalo berkali tak angkat bila kol, mmg nk jd mcm yg last tu gak kowt... haha klakar ayat n3 nih

hahahaha... kelakor la pulak. kekadang kalau ada hal penting pas tu tak angkat fon. boleh hangin...

Kalau tak angkat buang ajelah HP tu...tak yah ad HP lagi bagu