Akhirnya Aku Mempunyai Doodle

Mula-mula melihat Doodle pemberian blogger Kathy R'Bain aku tersenyum seorang diri . Dahulu aku begitu ekstrem mengatakan doodle hanya mainan wanita sahaja.

Lelaki tak main ler doodle ini..hahahahhaha. Boleh mengganggu kemachoan seorang lelaki. Ada dalam entri ini aku mengutuk kaum wanita..hihihihi.

Tapi hari ini aku terpaksa akui doodle yang terima ini amat cantik sekali. Dapat aku bayangkan agak sukar hendak membuat doodle ini.

Blogger  Kathy R'Bain seolah memahami warna kegemaran aku iaitu warna biru!!!!

Apa yang aku dapat huraikan ialah apa yang kita TAK sukai hari ini, itulah yang kita paling suka hari ini...hahahahhaa.

Tahun ini dah 2 kali terkena pada aku. Mula-mula dahulu aku memang benci dengan memancing kerana aku anggap memancing ini aktiviti bosan.

Dan kini setelah melalui pengalaman memancing rasa best lak..hahahaha

Dan hari ini pula aku rasa best lak dapat doodle. Mungkin tak pernah ada orang kasi doodle sebab itu aku tak suka doodle..hahahahahahahhaha.
Terima kasih pada Kathy yek sudi buat doodle kat saya...

13 comments

kiutnye doodle tu
nampak macho..pewit

Wah, first time dapat doodle erk.. Memang cute.. Hihi..

Assalamualaikum, salam ziarah. Ya, cantik doodlenya.

P/S: bak kata pepatah, terlajak perahu boleh diundur, terajak kata.... (tetapi, manusia tidak sempurna) Betul tak.

Hahaha HI...kita serupa!! Dah ada doodle

hehehe..doodle orang baru belajar t..btw,tq so much kat hanif sudi juga terima doodle tak seberapa tu...akan datang ada lagi tu..istimewa untuk ramadhan..

Adakah Tedi bisa punyai seekor doodle?

Hensemnya doodle.. sama macam en.hanif tak? Hehe...biasanya lelaki mmg suka biru kan.. tu la..lain kali jgn menilai sesuatu tnpa kita merasai keseronokannya... kihkih

Doodle mainan perempuan abis lelaki main apa haha

ha.. tu le ngutuk sangat . bila dah dpat terus suka ek.

cute doodle tu. Tapi saya lebih suka dodol.

bila nk guna doodle ni di blog? jgn jadikan hiasan je :)

comel nyer..... mcm bro hanif mude2....