Header Ads

Akhirnya Aku Mempunyai Doodle

Mula-mula melihat Doodle pemberian blogger Kathy R'Bain aku tersenyum seorang diri . Dahulu aku begitu ekstrem mengatakan doodle hanya mainan wanita sahaja.

Lelaki tak main ler doodle ini..hahahahhaha. Boleh mengganggu kemachoan seorang lelaki. Ada dalam entri ini aku mengutuk kaum wanita..hihihihi.

Tapi hari ini aku terpaksa akui doodle yang terima ini amat cantik sekali. Dapat aku bayangkan agak sukar hendak membuat doodle ini.

Blogger  Kathy R'Bain seolah memahami warna kegemaran aku iaitu warna biru!!!!

Apa yang aku dapat huraikan ialah apa yang kita TAK sukai hari ini, itulah yang kita paling suka hari ini...hahahahhaa.

Tahun ini dah 2 kali terkena pada aku. Mula-mula dahulu aku memang benci dengan memancing kerana aku anggap memancing ini aktiviti bosan.

Dan kini setelah melalui pengalaman memancing rasa best lak..hahahaha

Dan hari ini pula aku rasa best lak dapat doodle. Mungkin tak pernah ada orang kasi doodle sebab itu aku tak suka doodle..hahahahahahahhaha.
Terima kasih pada Kathy yek sudi buat doodle kat saya...

13 comments

Yumida Huda said...

kiutnye doodle tu
nampak macho..pewit

Isabel Diaz said...

Wah, first time dapat doodle erk.. Memang cute.. Hihi..

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, salam ziarah. Ya, cantik doodlenya.

P/S: bak kata pepatah, terlajak perahu boleh diundur, terajak kata.... (tetapi, manusia tidak sempurna) Betul tak.

Bin Muhammad said...

Hahaha HI...kita serupa!! Dah ada doodle

Kathy Rbain said...

hehehe..doodle orang baru belajar t..btw,tq so much kat hanif sudi juga terima doodle tak seberapa tu...akan datang ada lagi tu..istimewa untuk ramadhan..

Tedi said...

Adakah Tedi bisa punyai seekor doodle?

Mieza Jhaa K said...

Hensemnya doodle.. sama macam en.hanif tak? Hehe...biasanya lelaki mmg suka biru kan.. tu la..lain kali jgn menilai sesuatu tnpa kita merasai keseronokannya... kihkih

Normi Nieza said...

comelnya doodle tu..haha

tarmizi said...

Doodle mainan perempuan abis lelaki main apa haha

wantie said...

ha.. tu le ngutuk sangat . bila dah dpat terus suka ek.

cute doodle tu. Tapi saya lebih suka dodol.

DIARI FARISHA said...

bila nk guna doodle ni di blog? jgn jadikan hiasan je :)

Remy hazza said...

comel nyer..... mcm bro hanif mude2....

hainom OKje said...

Cantik mata Nep...hehe