KEPADA YANG HENDAK BERPOILIGAMI TIADA MASALAH SELAGI KOUTA BELUM MENCUKUPI

Berikut adalah pakej yang ditawarkan kami. Jika nak upgrade sama ada nak tinggal di hotel 4 @5 bintang atau lain2, sila inform kami dan kami akan memberi quotation baru.

HARGA PAKEJ A (BIASA) :RM 1,700 (Untuk pasangan kedua2 WARGANEGARA MALAYSIA)/rm2000 (Jika salah satu pasangan atau kedua2 pasangan Bukan Warganegara Malaysia).

Pakej ini adalah termasuk:-

-Pengangkutan pergi balik antara sempadan Malaysia dan Songkhla dan urusan2 berkaitan pernikahan di Thailand untuk pengantin dan seorang pengiring (2 hari). Pasangan boleh memilih samada nak kami jemput di Bukit Kayu Hitam, Kedah atau di bandar Hatyai ataupun di Hatyai Airport.

-Penginapan 1 bilik 1 malam di hotel 3 bintang untuk pengantin sahaja.

-Makan 1 kali sehari selama 2 hari (Untuk pengantin sehingga seorang pengiring)

-Bayaran urusan akadnikah kepada Majlis Agama Islam Songkhla

-Fotostat dokumen2 berkenaan

-Bayaran kepada Konsulat Malaysia.

Ringkasan mengenai perjalanan yg diatur oleh kami:-

Hari pertama: Pd waktu pagi atau tengahhari (terpulang pd tuan), kami akan ambil tuan dan pasangan dr Bukit Kayu Hitam, Kedah dan terus menuju ke Majlis Agama Islam Songkhla utk urusan akadnikah. Selesai akadnikah, tuan akan mendapat sijil nikah dan surat pengesahan nikah dari Majlis Agama Islam dan dokumen yg telah dikepilkan utk dihantar pd pihak Konsulat.

Kemudian kami akan bawa tuan dan pasangan ke Pejabat Konsulat Malaysia. Di sana tuan akan submit segala dokumen yg telah kami sediakan tu. Memandangkan surat pengesahan hanya akan siap pd hari kedua, setelah submit dokumen tersebut, kami akan menghantar tuan utk check in di hotel.

Hari kedua : Kami akan membawa tuan dan pasangan ke Pejabat konsulat semula utk mengambil surat pengesahan konsulat dan setelah selesai, kami akan hantar tuan dan pasangan ke Bukit Kayu Hitam semula.

CEKAP DAN MUDAH

Sekian
KEMBARA HALAL
Telefon (Malaysia): 01115635878
No Tel Thailand (sekiranya nombor di atas tidak dapat dihubungi): +66834589402
E-mail : kembarahalal@gmail.com