Perkhidmatan Poligami Malaysia- Thailand - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Perkhidmatan Poligami Malaysia- Thailand

KEPADA YANG HENDAK BERPOILIGAMI TIADA MASALAH SELAGI KOUTA BELUM MENCUKUPI

Berikut adalah pakej yang ditawarkan kami. Jika nak upgrade sama ada nak tinggal di hotel 4 @5 bintang atau lain2, sila inform kami dan kami akan memberi quotation baru.

HARGA PAKEJ A (BIASA) :RM 1,700 (Untuk pasangan kedua2 WARGANEGARA MALAYSIA)/rm2000 (Jika salah satu pasangan atau kedua2 pasangan Bukan Warganegara Malaysia).

Pakej ini adalah termasuk:-

-Pengangkutan pergi balik antara sempadan Malaysia dan Songkhla dan urusan2 berkaitan pernikahan di Thailand untuk pengantin dan seorang pengiring (2 hari). Pasangan boleh memilih samada nak kami jemput di Bukit Kayu Hitam, Kedah atau di bandar Hatyai ataupun di Hatyai Airport.

-Penginapan 1 bilik 1 malam di hotel 3 bintang untuk pengantin sahaja.

-Makan 1 kali sehari selama 2 hari (Untuk pengantin sehingga seorang pengiring)

-Bayaran urusan akadnikah kepada Majlis Agama Islam Songkhla

-Fotostat dokumen2 berkenaan

-Bayaran kepada Konsulat Malaysia.

Ringkasan mengenai perjalanan yg diatur oleh kami:-

Hari pertama: Pd waktu pagi atau tengahhari (terpulang pd tuan), kami akan ambil tuan dan pasangan dr Bukit Kayu Hitam, Kedah dan terus menuju ke Majlis Agama Islam Songkhla utk urusan akadnikah. Selesai akadnikah, tuan akan mendapat sijil nikah dan surat pengesahan nikah dari Majlis Agama Islam dan dokumen yg telah dikepilkan utk dihantar pd pihak Konsulat.

Kemudian kami akan bawa tuan dan pasangan ke Pejabat Konsulat Malaysia. Di sana tuan akan submit segala dokumen yg telah kami sediakan tu. Memandangkan surat pengesahan hanya akan siap pd hari kedua, setelah submit dokumen tersebut, kami akan menghantar tuan utk check in di hotel.

Hari kedua : Kami akan membawa tuan dan pasangan ke Pejabat konsulat semula utk mengambil surat pengesahan konsulat dan setelah selesai, kami akan hantar tuan dan pasangan ke Bukit Kayu Hitam semula.

CEKAP DAN MUDAH

Sekian
KEMBARA HALAL
Telefon (Malaysia): 01115635878
No Tel Thailand (sekiranya nombor di atas tidak dapat dihubungi): +66834589402
E-mail : kembarahalal@gmail.com

14 comments:

Hanif Idrus said...

Jokes Hari Jumaat...hijihihu

ejulz said...

haha.. baru je dpt msg ni dari member semalam.. ada gak agensi cam ni rupanya.. haha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum abg hanif! sheila ingat betul2 tadi. rasa nak suruh delete je tadi. hehehe salam sayyidul ayyam buat abg hanif dan keluarga :)

Syaz Blackrose said...

dasat.. x hengat siap pakej lagi.. sengal jer.. hahaha

Qashmere said...

Wuishhhhhhhh ini betul ke main-main ni. Halal ke haram haaa? kalau perempuan tu ada bapak lagi camner? Kes kawin lari. pening2..

my notes said...

tu la . fikir gak nak suruh en haniff try dulu ... hahahaaaa

Monyet Rimau said...

CONTEST SEO Melayu Boleh
http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/06/melayu-boleh.html

Kathy Rbain said...

hehehehehe..macam ini pun ada ye?

hainom OKje said...

Dah ada package pulak?

Rahmat Hidayat said...

asslmkum,.. kunjungan balik kawan.. makasih atas komentarnya...

wantie said...

sama ada caya atau tidak. sure akan ada orang call number tu.. hahahaha..



baby comel said...

pakat g ramai2

Sukma Haron said...

oooo...baru tahu ..kan dah kena...

Remy hazza said...

siap ada pakej lagi....ho3.....
ade berani???? he3