Header Ads

Stress Dari Kacamata Pak Mat


Ramai bising stress sana sini tapi Pak Mat lagi stress!!!!

Kalo STRESS..
Pak Mat ni lagi STRESS!!
STRESS
Anda sedang stress..???
Mahu hilangkan stress.. ??

Baca tulisan orang stress berikut ini, yang menceritakan seorang yang Stress!!!
"Pak Mat pemandu teksi menaikkan seorang gadis cantik di tengah jalan, tiba2 gadis itu pengsan di dalam teksi dan Pak Mat menghantarnya ke Hospital.

Pak Mat sedikit Stress!

Sampai di Hospital doktor mengatakan bahwa gadis itu hamil dan mengucapkan tahniah kepada Pak Mat. Pak Mat mengatakan bahwa dia bukan ayah dari bayi itu, tapi gadis itu mengatakan bahawa Pak Matlah ayah bayi itu.

Pak Mat bertambah Stress!!

Pak Mat meminta test DNA untuk membuktikan bahwa dia ayah bayi itu atau bukan. Pak Mat pun ditahan sementara menunggu hasil ujian.

Pak Mat semakin Stress!!!

Setelah ujian selesai doktor mengatakan bahwa Pak Mat mandul sejak dari lahir. Pak Mat pun kemudian dibenarkan pulang. Ketika dalam perjalanan pulang, dia memikirkan 3 anaknya di rumah.
SEKARANG PAK MAT BENAR2 STRESS!!!! SIAPA BAPAK ANAK2NYA..?

10 comments

Farah Waheda Wahid said...

dah stress bertambah stress Pak Mat tu.... hu hu hu...

Normi Nieza said...

hurmm????

Teacher Basariah said...

sabar jela..huhu...kesian pak mat

Kathy Rbain said...

adoiyai....hehehehe..

husna zahidi said...

sudah..haha..kesian pak mat..=P pening dya memikirkan..

wantie said...

hahaha..benar benar stress ni..

baby comel said...

Aduhh, soalan yg plg last tu yg mmg betul2 stress =) hehehe,

Remy hazza said...

kasihan kat pak mat.....stress remy membaca ceritanya.....

BUNDA a.k.a KN said...

bunda pun jadi stress baca kisah pak mat ni...stressss!!

hainom OKje said...

haha...Pak mat Pak Mat....stress tak habis le gayanya hehe