Header Ads

Superman 2013 Dah Pandai Pakai Seluar Dalam


Man Of Steel


Filem terbaru Superman yang akan ditayangkan bertajuk Man Of Steel akan berada di pawagam dalam masa terdekat ini!!!

Dan kekecohan yang berlaku dalam masa ini ialah tentang pakaian Superman yang telah diubahsuai dimana kali ini pakaian Superman yang ini menunjukkan kaum Kriptonia ini pandai pakai seluar dalam..hehehehehe.

Hingga kini aku masih tak paham kenapa Superman pakai seluar dalam di luar dan lagi drastik warna merah lagi..hehehehehe

Akhirnya ujud juga kelogikan dalam fesyen Superman . Aku sejak dari kecik dulu hingga dah tua ini kerap dengar kawan-kawan aku buat jokes tentang seluar dalam Superman ini...hahahahaha.

Untuk kaum wanita yang lihat filem ini pun tak ler malu sangat sangat sebab tak ada unsur-unsur gangguan seksual terhadap mereka. Betul tak?

Man Of Steel

15 comments

MaYa MustWany said...

hihihi dah pandai dah cara pakai dengan betul..hihihi

Irwan Syah@ Wak said...

nak tgk pulak bila Superman pakai boxer dari luar ....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

OH YEAHHH DH DI DALAM ERK.

Kathy Rbain said...

sopan sikit superman nya kali ini..hehehehee..

Etuza Ezawarna said...

style baru superman..bagus ada pawagam..

baby comel said...

Kat luar nampak lg smart kot. Eh? :) kekeke

Sukma Haron said...

dia cuba fesyen baru kot...hehe

Shaiful Zaidi said...

baru sopan skit..

Miss A said...

hahahha, tu funny gilaa k! best ke movie Man of steel ni eh? hehe

diana said...

ensem kan yang ni..heheh

wantie said...

bertahun tahun dia dok belajar membiasakan diri pakai seluar kat luar tu kan..

tahun ni baru la boleh biasakan diri. Syabas! satu usaha yang bagus. hahahaha..

Remy hazza said...

superman pun dah belajar la bro!!!! baru selesa nak terbang...tapi sayes...man of steel memang best ....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sopn sudah :-)

hainom OKje said...

Hehe....Superman pun tak suka kena umpat sepanjang masa hehe

Anonymous said...

Sama jugakla macam batman. dulu batman pun pakai spender jugak kat luar, kaler hitam. Start batman tak pakai spender kat luar time filem Batman Begin. costume pun dah 100% hitam. Okla dia ubah fesyen superman tak nampak macam pervert sangat. serius memang tak kena langsung pakai spender kat luar. Hero marvel, Wolverine kalau tengok versi kartun, kostum kaler kuning dia pun pakai spender kat luar. tapi director dia bagus, untuk filem live action, wolverine tak pakai kostum kuning tu, sebab nampak tak realistik dalam live action.