Bersahur Seorang Diri

Bersahur
Malam ni dah start bersahur puasa bulan Ramadhan tapi buat pertama kali setelah berbelas tahun kahwin ianya merupakan pertama kali aku bersahur solo...huhuhuhuhu.

Apa nak buat kena pergi training pada bulan puasa ini..huhuhuhuu
Sesedih benau ler tu..hihihi.

Bukannya aku tak pernah sahur sorang-sorang tapi  puasa pertama semenjak bernikah belum pernah sahur sorang-sorang. Dalam hati ingat nak bangun pukul 4.00am dan lepas pergi cari kedai kat Bangi makan sahur.

Sebab member aku kata kat Bangi bulan Ramadhan ini sampai pukul 5.00am pun kedai buka bila bulan puasa ini sebab UKM dekat sini. Banyak student keluar makan sahur time macam ni.


Tapi bila difikirkan kembali, boleh ker aku bangun pukul 4.00am..hehehhehe.
So aku tukar plan, makan sahur pukul 12.00pm karang dan pukul 5.00am suruh bini aku call untuk aku minum VICO minuman berkhasiat sempena bulan puasa ni.

Di bulan puasa ini kita bukan sahaja menahan lapar tapi pertingkatkan ibadat kita...
Akhir kata aku ingin memohon maaf pada bulan yang mulia ini pada semua rakan-rakan jika aku ada tersilap kata hingga mengguris hati anda semua yekkk.

Dan juga minta maaf jika sejak kebelakangan ini aku jarang blogwalking.


Share:

28 comments