Header Ads

Daddy Apa tu SEX

Suatu pagi seorang anak yang baru masuk sekolah primary bertanya
kepada daddynya,

'Daddy.daddy....sex tu apa, daddy..?'
Terkulat-kulat si ayah. Terfikir dia tentang arus kemodenan zaman sekarang yang membuatkan manusia berfikiran terbuka, termasuklah anak- anak yang masih kecil.

Sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat dibincangkan, mulalah si ayah mencari-cari jawapan yang sesuai dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan moden.

Maka si ayah pun memberikan jawapan secara mengkiaskan kumbang dan bunga,telur yang yang menetaskan berudu dan seterusnya menjadi katak, hujan serta benih yang mencetuskan tunas, diikuti dengan
pembentukan bayi dalam kandungan.

Sebelum mengakhiri jawapannya itu, si ayah menyelitkan pula kisah percintaan antara dia dan mamanya sejak dari zaman sekolah menengah lagi hinggalah kepada kelahiran seorang bayi comel iaitu si anak yang
bertanya itu.

Tiba-tiba si anak menangis teresak-esak. Si ayah kehairanan.
'Eh kenapa ni?'
Si ayah bertanya kehairanan. Si anak masih juga menangis.
'Jawapan daddy tu panjang sangat, tapi tempat nak tulis jawapan ni
pendek. Daddy ajalah yang tulis, waaaaa!!!!'


Kata si anak lantas menyerahkan buku latihan Bahasa Inggerisnya yang
pada muka depan tertulis.... ..
NAME : ............ .......... .....
SCHOOL : ............. ......... .
CLASS : ............. ......... ....
SEX :........... ......... .......... .

12 comments

Sifu wan said...

Salam tuan.
Lawak habis....... kalau tak bulan Ramadhan dah terbahak-bahak saya.

Zawiah said...

heheheeee ... anak buah saya ada tanya pasal ni . Tapi dia tunjuklah paper yg dia pegang ...

Haryati Faizal said...

kahkahkah!.....opsss....hihihi...

Sukma Haron said...

perggghhhh....confius den...

Kathy Rbain said...

hehehehehe..citer panjang lebar sampai anaknye menangis..kelakar gilerr...

itu Akhil said...

haha..xleh blah! Bapak pn cpt sgt nk pikir jauh..ha ha haha

Qashmere said...

Wahahahaha.... Jantina ke

Qashmere said...

Wahahahaha.... Jantina ke

Qashmere said...

Wahahahaha.... Jantina ke

Normi Nieza said...

haha..:)

3no gr33ny said...

hahah!

ayut said...

hahahha...konflik la jd mak ayah lpasni... :p