Semalam jabatan kilang wife aku iaitu MPD ( Mecha Product Division) ada buat family day. Aku pun sertai ler sebab wife aku salah satu AJK permainan.

Dalam hal ini, inilah kelebihan menjadi seorang photographer. Walau pun kau tak kenal sangat budak-budak kat sana tapi status kau memegang kamera menyebabkan masa kau penuh sepanjang masa malah kau yang lebih penat dari yang lain...hahahahhaha.

Malah ramai kawan boleh kau perolehi dengan mengamalkan teknik keselambaan mengambil gambar mereka.

Aku lihat tadi memang happy semua budak-budak tu walaupun matahari terik menyala kat dahi, tangan dan kulit mulus aku ini.

Family Day 2013

Acara untuk kanak-kanak, sudah tentu anak perempuan aku menwajibka diri menjoin setiap acara. Malah jadi juara. Anak perempuan aku memang ikut perangai selamba aku..ehhehehehe

Family Day 2013
Suasana meriah semasa semua peserta berkumpul untuk menyertai acara mainan rakyat yang dianjurkan oleh staff-staff MPD ini

Family Day 2013


Tak dilupakan anak jantan aku  yang pakai topi koboi menyelitkan diri dalam acara bergambar. Main game semua tak nak join tapi kalau nak bergambar memang suka menyibukkan diri. Gaya yang diguna ialah gaya tertonggeng separuh senget..hehehehe.

Family Day 2013

Tak dilupakan juga gadis-gadis cantik di Family Day tersebut. Tak dapat nak kawal tangan ini mengambil gambar gadis-gadis cantik di sana. So suka tak suka terpaksa aku mengetik gambar mereka.
Inisalah satu gambar yang aku ambil..sebenarnya banyak lagi..ahaks
Itulah kelebihan menjadi wanita cantik ini...hehehehe