Aku Masih Bekerja Lagi... - Hanif Bin Idrus Blog

Sebuah Blog Santai Tentang Kehidupan

Home Top Ad

Aku Masih Bekerja Lagi...

puasa 2013
Aku ini macam budak-budak ajer. Hari ini sudah masuk 28 Ramadhan dan tinggal 1 hari lagi nak Hari Raya....Aku tak sabar-sabar nak raya  dan menambahkan parah hari ini  aku kerja!!

Ramai rakan-rakan dah bercuti , tinggallah aku terkulat-kulat bekerja hanya kerana aku berstatus anak negeri ini yang tak balik kampung jauh-jauh.

Rumah mak aku dan rumah mak mentua aku hanya dalam negeri Melaka. So alasan nak cuti memang amatlah tidak sesuai untuk dipertimbangkan oleh boss aku.

puasa 2013
Dah ler mood kerja memang hilang ke mana, datang pula boss Jepun aku  semalam bertanya pasal projek dia pula. Aku terpaksa mengiyakannya ajer dan terus buat kerja yang disuruh, tapi sampai sekarang memang tak siap-siap. Malas aku nak layan dia !!!!

Dah ler hari Sabtu dan Ahad aku berhempas pulas membuat aktiviti mengemas dan berperanan sebagai drebar membawa  Puan Besar pergi ke sana dan kemari..

Penat tak hilang lagiini, sampai pecah otot-otot betis aku ini. Sekarang ini pun jalan dah macam itik..huhuhuhuh.

Mesti ramai rakan-rakan blogger dah bercuti malah sekarang ini tengah membuka laptop lepak-lepak blogwalking ke blog rakan-rakan sambil menunggu waktu berbuka.

puasa 2013





12 comments:

Budak Kampung said...

sama la kita ni ha..keje sampai malam plak 2.kopak la

Baiyah said...

saya pom masih bekerja ptg ni bro hanif..sob2..

SeLaMat Hari Raya Aidilfitri::)

fyna said...

ala.... samalah kita. fyna pun masih keje lagi esok. =='

hainom OKje said...

Memang best kalau org semua cuti kita kerja sorang sorang haha....boleh melayari tak gitu Nep hehe...

Selamat Hari raya ...Maaf Zahir Batin yeh!

tarmizi said...

Selamat hari raya

Shaiful Zaidi said...

Kesian kat bro.

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI. MAAF ZAHIR & BATIN

Farah Waheda Wahid said...

saya pun masih bekerja lagi... *_^

Nadia Johari said...

nad pun keje lagi..huaaa..tapi sok dh cuti

husna zahidi said...

mood nak menghias rumah ni..hehe..
sabar ye..

Sukma Haron said...

selamat menyambut hari raya aidilfitri....

MaMa Rey said...

kesian Hanif..penat tak terhingga tu sampai jln pun mcm itik..

slmt hari raya dari saya sekeluarga..:)

baby comel said...

saya hari ni baru start cuti. isnin dah masuk kerja balik.. nak wat camne, lagipun suami pun xde lagi. xtau nak beraya ke mana dah kalau cuti lama2 ni. kekekekeek