Header Ads

Berkursus Lagi

SHO
Salam satu blogger. Semalam rasanya semua sudah mula bekerja.....
Harapannya hari ini tenaga kerja semua rakan-rakan semakin bersemangat...hihihihi.

Aku dah mula bekerja sejak minggu lepas..so tenaga keja dah mula up.......
Baru nak bersemangat kerja. Semalam aku dah start training semula. Kali ini masuk bulan ketiga aku membuat latihan Safety And Health Officer. Bulan depan last training.

Training memang ler best...setiap bulan selama seminggu aku ada latihan. Dapat rileks minda jap. Tapi bila dah habis siaplah aku, nak kena buat kerja baru kat kilang..huhuhuhuh.

Dan paling stress, nak kena belajar untuk peperiksaan. Ada 3 kertas dan satu presentation...huhuhuhuhu.

Lupa lak...anak-anak pun dah mula start bersekolahkan... Mesti liat nak bangun tidur setelah 2 minggu bercuti. Duit raya pun tak sempat nak habiskan lagi....hihihihi.

Selamat bekerja untuk rakan-rakan, kawan- kawan yang bersekolah dan berkursus.
Hari raya dah abis.....jom kerja.
Cuma bulan ni....hari raya disambung dengan open house.

Letak gambar besar sikit kononnya tengah study ler ni..ahaks..

9 comments

Kathy Rbain said...

selamat berkursus...

Tinta Lana said...

Salam.

Sungguh2 study ni bro..macam2 nota ada,hihi

Norizan J said...

eden otak dah tepu bab exam2 ni.. huhu

boni kacak said...

setiap kali lepas training kena buat kerja baru?? wah.. masak tu bro.hehe

Normi Nieza said...

selamat berkursus..:)

Azlan Strider said...

good luck bro...syok pulan bila baca psal orang pergi kursus nie...hehe

Regards,
-Strider-

Sukma Haron said...

all the best bro...ada buat rumah terbuka tak...? hehe

Kisah Si Dairy said...

selamat berkursus ye.
jemput singgah join segmen ni
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

Mieza Jhaa K said...

dah ambik green book ke?