Header Ads

Giveaway iSkino Di WWW.CIKLILYPUTIH.COM

 

iSkino merupakan sebuah laman web yang menjual 'casing ' dan 'skin' untuk para pengguna telefon bimbit iPhone, Samsung, Blackberry, Nokia dan banyak lagi gadget-gadget elektronik yang lain.

Join Giveaway iSkino Di WWW.CIKLILYPUTIH.COM

Hadiahnya berupakan 1 skin handphone SAMSUNG (any model) secara PERCUMA dan saguhati mendapat special discount voucher RM10 setiap seorang (10 pemenang).

Syaratnya manyak senang cuma kena follow CikLily kita ini dan soalan cepu emas.
'KENAPE KORANG NAK SKIN or CASING dari ISKINO' ............

Jawapan aku senang sahaja kerama skin atau casing Iskino membuat telefon bimbit aku nampak lebih bergaya...hehehehhehe.

Aku lihat ramai yang pakai skin, telefon bimbit mereka lebih menonjol sekali!!!

Jom join giveaway ini. AKu join sebab aku pakai handphone Samsung..diulang sekali lagi kepada CikLily.....aku pakai handphone Samsung....hehehehhehehe.

 

6 comments

Kathy Rbain said...

gudluck...

Bin Muhammad said...

Salam Aidilfitri HI,
Dah rajin sertai segmen...semoga berjaya!

baby comel said...

hehehe, kemain eh abg hanif. kita pakai samsung, yeah, kita pun sama jugak nampaknya..
Guduck abg hanif =)

Normi Nieza said...

gud luck..:)

hainom OKje said...

gud luck

ayut said...

nnt klu dpt skin fon dr segmen ni tepon ye jd lbh mengancam la jd yer :) gud luck abg hanif :)