Header Ads

Kad Hari Raya Dari Afzalsukasuki

Kad Hari Raya Dari Afzalsukasuki
Yeahhhhhh!!!! aku terima kad raya.Masa aku mula-mula terima surat tadi aku dengan ghairah mengoyaknya kerana aku tahu dalam tu kad raya.

Standard warna kad raya macam kad jemput kahwin, warna putih. Inilah kad raya pertama aku terima dalam tahun ini...Menangis aku terima Kad Hari Raya Dari Afzalsukasuki.

Akhirnya boleh ler aku letak kat meja satu-satunya kad raya tradisi yang dah lama pupus sejak zaman IT ini.

Dulu pun aku tak terima banyak pun kad raya tapi at least setiap raya aku dapat 5 keping ler. Yang kasi tu pun sebab pakat sama kawan-kawan hantar sama sendiri..hehehehehhe.

Yang betul-betul tulen pun dari awek aku ajer masa tu yakni bini aku sekarang ini. Siap ada muzik lagi dan wangi-wangian. Issskkkk..teringat zaman bercinta heavy duty aku dulu..hemmmmm..

By the way aku ucapkan sejuta terima kasih kau kasi aku kad raya . Tak sia-sia aku join FB Afzalsukasuki kau dan bodek  kau dalam komen kau tu..hehehehehehhe.

Kad raya dia pun memang lawa dan kreatif sebab 100% menayangkan mimik muka dia ajer....hehehehehehee.
Rupanya hensem jugak kau yek...anda mempunyai wajah fotogenik...( ayat bodek terpower aku)

Thanks broooooo, Selamat hari raya dan maaf zahir kat kau...
Buat pembaca, blogger Afzalsukasuki ini blogger sempoi. Sebab tu aku suka gurau dalam entri ini...kikikiki.


Kad Hari Raya Dari Afzalsukasuki


7 comments

Leeza dayasari [santai leeza] said...

saya terima juga.

Nadia Johari said...

cantiknyer kad raya die

Bin Muhammad said...

Assalamualaikum, Selamat menyambut Hari Raya. Semoga bergembira di samping keluarga tercinta. Maaf zahir dan batin. =)

Cik Chokie said...

Untung untung dapat kad raya >,< Arghhh cemburu ! Hohoho siapa tak kenal jejaka idaman gadis melayu tu XD wkwkkwkwk

Mieza Jhaa K said...

comelnya kad raya diaa...

♥ Nana BamBam ♥ said...

bestnye dapat kad raya abam long..huhuu

sobsobb

baby comel said...

haah semart betul kad raya dia :)