Konsert Metallica Gambar Dan Video Di Malaysia 2013



Salam satu blogger. Semalam rasanya ramai peminat tegar Metallica telah berasa puas dengan persembahan konsert ulung-ulung kali di adakan di Malaysia.

Rakan-rakan aku semuanya amat berpuas hati dengan sistem audionya yang bagak besar dan suara yang maintain oleh legenda ini. Aku tak pergi cuma cuma layan gambar dan video kawan aku jer..heheheh

Tanpa buang masa aku nak kongsi gambar dan sedikit video dari konsert ini.

Metallica

Metallica

Metallica

Metallica

Metallica


Metallica

Metallica




5 comments

boleh layan juga lagu2 metallica ni..

pergghh ramainya peminat metallica yang pergi tgk konsert nie......

dulu suami akak peminat tegar metalicca ni... sanggup kumpul duit masa kami belajar di itm dengan menjual bagu engine street sebab nak pergi tgk konsert metalicca di singapore tapi sekarang bila kawan2 yang masih pemnat tegar ajak dia senang je jawapan dia "banyak lagi benda lain nak buat"

alamak!untunggg nyerrrrr...haritu tak dapat nak pergi sebab ada hal mustahak yang tetiba mengisi ruangan waktu! @_@
stresss!hahah