Updated Hanif Idrus Bloglist Dan Join Segmen

 
Hanif Idrus Bloglist
Salam satu blogger. Cuti raya dah habis...hehehehehe.
Minggu depan nak pergi training lak Safety and Health Officer lak..huhuhuhu.

Untuk rakan-rakan dalam minggu ini aku akan join semua segmen anjuran rakan-rakan blogger. Dah lama rasanya tak join segmen rakan-rakan blogger.

Dan setiap segmen atau giveaway yang aku join, pastinya semua rakan-rakan baru ini aku masukkan ke bloglist aku samada mereka hendak letakkan aku dalam bloglist mereka atau tidak.

Hanif Idrus BloglistItu aku tak kisah yang penting aku dapat rakan-rakan baru dan meluaskan persahabatan alam maya ini. TAPI kalau nak letakkan aku dalam blosglist anda ..aku tak marah..hahahaha

Lagi pun bloglist aku dah mula berkurangan ...aku lihat beberapa blogger dah berbulan tak updated blog. Dalam bloglist aku kalau 2 bulan tak updated blog memang aku terpaksa keluarkan untuk memberi laluan kepada rakan-rakan blogger yang lain.

Dah tiba masanya menambahkan rakan-rakan blogger dengan join segmen atau give away. Biila bercerita tentang giveaway, mana ler tahu kalau ada rezeki aku boleh dapat hadiah dari give away..hehehehehe.

Hanif Idrus Bloglist
Aku pun amat berharap apabila aku dah updated bloglist aku, semangat blogwalking aku macam pasang surut ini akan kembali bertenaga semula.

Bloglist ini sebenarnya amat penting untuk aku kerana kadar komen aku samada naik atau turun semuanya bergantung pada bloglist aku ini. Kalau aku malas ber blogwalking dari bloglist aku ini.....memang komen aku kurang sangat ler tu....

Tapi ada juga rakan-rakan blogger aku yang sering ke sini walau pun aku jarang ber blogwalking. Terima kasih rakan-rakan ku...!!!!

Lepas ini aku pasti akan berblogwalking...

Share:

21 comments