Updated Hanif Idrus Bloglist Dan Join Segmen

 
Hanif Idrus Bloglist
Salam satu blogger. Cuti raya dah habis...hehehehehe.
Minggu depan nak pergi training lak Safety and Health Officer lak..huhuhuhu.

Untuk rakan-rakan dalam minggu ini aku akan join semua segmen anjuran rakan-rakan blogger. Dah lama rasanya tak join segmen rakan-rakan blogger.

Dan setiap segmen atau giveaway yang aku join, pastinya semua rakan-rakan baru ini aku masukkan ke bloglist aku samada mereka hendak letakkan aku dalam bloglist mereka atau tidak.

Hanif Idrus BloglistItu aku tak kisah yang penting aku dapat rakan-rakan baru dan meluaskan persahabatan alam maya ini. TAPI kalau nak letakkan aku dalam blosglist anda ..aku tak marah..hahahaha

Lagi pun bloglist aku dah mula berkurangan ...aku lihat beberapa blogger dah berbulan tak updated blog. Dalam bloglist aku kalau 2 bulan tak updated blog memang aku terpaksa keluarkan untuk memberi laluan kepada rakan-rakan blogger yang lain.

Dah tiba masanya menambahkan rakan-rakan blogger dengan join segmen atau give away. Biila bercerita tentang giveaway, mana ler tahu kalau ada rezeki aku boleh dapat hadiah dari give away..hehehehehe.

Hanif Idrus Bloglist
Aku pun amat berharap apabila aku dah updated bloglist aku, semangat blogwalking aku macam pasang surut ini akan kembali bertenaga semula.

Bloglist ini sebenarnya amat penting untuk aku kerana kadar komen aku samada naik atau turun semuanya bergantung pada bloglist aku ini. Kalau aku malas ber blogwalking dari bloglist aku ini.....memang komen aku kurang sangat ler tu....

Tapi ada juga rakan-rakan blogger aku yang sering ke sini walau pun aku jarang ber blogwalking. Terima kasih rakan-rakan ku...!!!!

Lepas ini aku pasti akan berblogwalking...

21 comments

maaf la abg hanif sbb kita jarang2 bw ke sini. tak sempat,

Selamat hari Raya abang Hanif..dan selamat ber BW...:)

yeay, mood rajin abang hanif dah muncul! chaiyok chaiyok...

Selamat hari raya

selamat ber blog walking

Salam HI,
Semoga bertemu kembali semangat yg hilang... :)

bila nak buat give away nak join...

kalau join segmen tu jangan lupa roger2 waalid jugak ye..hehe..:D

alamak, diri ini dah lama dah tak update blog. aishhh

kerap bro hanif berkursus..ha3.
gud luck bro!!

salam. abe kie bergantung kpd bloglist tu utk blogwalking..jd kpd mrka yg jd follower abe kie maka secara automatik abe kie akan masukkan URL mrka kd dlm bloglist tu..samalah dgn u...kalau dah 2 bln x update maka terpaksa dikeluarkan bagi memberi ruang kpd URL lain. TQ.

selalu jugak singgah sini..nway selamat kembali bekerja k..

Selamat Hari raya dan selamat kembali bekerja.....!

Tak taulah okje samada my nlig masih dlm bloglist dia ke idak? Huhu

mood kembali bersemangat ya....Selamat bersegmen..

ayut pon BW hujung minggu jer..tu pon klu berkesempatan...huhuhu..bila ada komitmen lain yg memanggil kan..jenuhlka jgk nk mengejar kawan-kawan kat blog ni..

jom singgah2 sini kalau nak blogwalking...blog baru nihh...