Wordless Wednesday: Bunga

Aku dah lama tak buat Wordless Wednesday ini.... Inilah kesempatan aku nak buat WW ini sebab selepas rayo ini, idea nak buat entri agak berkurangan.

Mungkinkah aku terlalu banyak sangat makan rendang ayam..Kalau nak kira dari Syawal 1 hingga 4.. kalau dikira kadar makan rendang ayam ini dikumpulkan mahu lebih 4 ekor ayam kot..hahahahha

Rendang is my feveret terutama kalau mak aku masak ..pehhhhh.. Kalau mak mentu aku lak, aku kalah kalau masak kari...fuhhhhh....
Tak payah nasi aku ratah ajer ayam tu ...hihihihihi.

Sepanjang Syawal ini, kamera aku memang berfungsi secara penuh. Dari gambar Hari Rayo hingga ke gambar pokok bunga pun aku amik....

Gambar atas ini aku dah lama ambil...kononnya nak belajar makro. Tak berapa menjadi. Kurang sharp focusing aku ini.
Fotografi: Bunga-Bunga

Fotografi: Bunga-Bunga

Fotografi: Bunga-Bunga

Share:

14 comments