Header Ads

Wordless Wednesday: Bunga

Aku dah lama tak buat Wordless Wednesday ini.... Inilah kesempatan aku nak buat WW ini sebab selepas rayo ini, idea nak buat entri agak berkurangan.

Mungkinkah aku terlalu banyak sangat makan rendang ayam..Kalau nak kira dari Syawal 1 hingga 4.. kalau dikira kadar makan rendang ayam ini dikumpulkan mahu lebih 4 ekor ayam kot..hahahahha

Rendang is my feveret terutama kalau mak aku masak ..pehhhhh.. Kalau mak mentu aku lak, aku kalah kalau masak kari...fuhhhhh....
Tak payah nasi aku ratah ajer ayam tu ...hihihihihi.

Sepanjang Syawal ini, kamera aku memang berfungsi secara penuh. Dari gambar Hari Rayo hingga ke gambar pokok bunga pun aku amik....

Gambar atas ini aku dah lama ambil...kononnya nak belajar makro. Tak berapa menjadi. Kurang sharp focusing aku ini.
Fotografi: Bunga-Bunga

Fotografi: Bunga-Bunga

Fotografi: Bunga-Bunga

14 comments

baby comel said...

cantik abg hanif. bunga2 cinta... heheehe,

Shaiful Zaidi said...

yg atas sekali tu bunga apa?

Qashmere said...

Waaaaaaaaah....micro shoot nampak

Qashmere said...

Waaaaaaaaah....micro shoot nampak

inche hlovate said...

tak tahu nak komen ape hihi

selamat hari raya abg hanif :)

Farah Waheda Wahid said...

bunga ada yang cantik ada yang biasa, kadangkala yang cantik itu beracun dan yang biasa itu tidak... *_^ ... salam rabu abang hanif...

Waalid Al-Marbawi said...

subhanallah cantiknya...:)

MyFreeMinded said...

Bunga hati...:) Salam Aidil Fitri Haniff, moga senantiasa dalam rahmat Dia yang satu.

Hanif Idrus said...

inche hlovate....
kalau aku pun tak tahu nak komen apa...hehehehhehe

Ini tengah tak ader modal nak buat entry. Lalu amik gambar bunga ...shoot sendiri dan post...
Lagi pun inikan WW..kikikiki

Kathy Rbain said...

cantik sesangat..bila la kathy ada rezeki nak beli DSLR ni..

Sukma Haron said...

guna camera Canon DSLR ker...?

hainom OKje said...

Buat apa le tempek gambo tu ....cuba tempek gambo bini hang ke anak hang best jugak nk melayan!

Che Rosliza Che Mat said...

Bunga cinta mekar di hati hihihi

ayut said...

klu yg gmbr 1st tu menjadi mmg cantik...takpe2x cuba lagi... ^^