Header Ads

Annual Dinner Muncul Lagi 2013

hanifidrus
Annual Dinner syarikat aku muncul pada tahun ini dan dijangka akan diadakan pada bulan November ini.
Tahun lepas jabatan aku telah berjaya merangkul banyak anugerah sebagai juara dan naib juara.

Tahun ini sudah pasti kami mahu berjaya lagi..ehhehehhe. Tahun ini kami buat kelainan dengan mengabungkan penari lelaki dan wanita untuk pertandingan tarian.

Asyik-asyik pompuan ajer yang yang menari, tahun ini kasi lelaki lak...hehehehehehe. Dia atas ialah kumpulan penari kami....Gabungan Myammar dan Nepal....

hanifidrus
Manakala disebelah kiri ialah peserta ratu cantik TKRM  pula. Sekali masuk sampai 3 orang!!!

Yang ini aku tak masuk campur sangat sebab ada person in charge yang lain uruskan.

Aku terlibat pada dancing group ajer. Sebenarnya aku memang malas nak join-join benda macam ini sebab dah tua ler...hehehehehe.

Tapi kalau management tak beri sokongan, nanti apa kata budak-budak ini pula.
Alang-alang dah beri sokongan mahu tak mahu kena buat yang terbaik...hehehehe.
hanifidrus

Manakala gambar sebelah kanan ni pula, bakal juara nyanyian 2013..hahahaha.

Tahun ini penyanyi kami nak bawa lagu Awie.. Yang ni tak ada siapa yang follow up sebab dia lelaki!!!

Lelaki kan boleh berdikari.......kami hanya membantu golongan wanita sahaja.......emmmm.

Walau apa pun kami mengucapkan semoga berjaya lagi tahun dan terima kasih kerana memberi kerjasama pada jabatan anda.

Dan kepada staff-staff yang membantu secara langsung dan tak langsung saya secara peribadi ucapkan terima kasih!!!
Tahun ini kita mahu jadi juara lagi!!!

5 comments

EMYR ASHRAFF said...

wah! Menari?? semoga berjaya dalam misi tu..

Joanna Yunus said...

in sha Allah menang le tu sebab management pandai buat pemilihan... ada afundi tak

Intan Norhaida said...

lama dh x g annual dinner yg happening.....
sy dh aktif berblog kmbali..rajin2 le ke blog sy..:)

Kathy Rbain said...

heheheheh..seronoknyer..

Raudzah Z said...

Selamat menari ya..mesti happening...he..he