Hanif Idrus Blog Tukar Templates Sekali Lagi


hanif idrus

Untuk minggu ini kali kedua aku tukar templates. Pertama kali aku tukar ialah aku pakai templates warna hitam tapi ramai yang komen kurang sesuai.

Dan untuk aku secara peribadi bila tengok lama-lama templates hitam aku tu, macam tak best ajer..hehehehhee. Tapi yang membuat aku tukar ke templates baru ini sebab isteri aku membebel kata tak lawa dan tak profesional...

Dari aku dengar isteri aku membebel baik aku tukar...hahahahahahaha.

Dan kali ini aku akan pakai templates ini untuk jangka masa yang lama...
Aku rasa ia sesuai untuk aku ler...

Sebelum tu aku minta maaf kepada semua rakan blogger jika memeningkan kepala anda dengan templates aku yang sebelumnya...hehehhehehe.

Walau bagaimana pun untuk templates ini ada satu kekurangan iaitu tak der meta tag untuk keyword blog aku ini. Nanti aku buat ler...

7 comments

Salam, Dah lama tak singgah tapi masih dalam ingatan .. Cantik, template ini ... Take care, sdr Hanif

Dulu masa bercinta... agaknya kalau mrmbebel 24hrs pun x pe kan....

akupun baru lepas tukar template minggu lepas.ni pun tengah kodek kodek cari widget yg sesuai.....mungkin aku akan tukar lagi sebab aku ni jenis cepat jemu bila tengok sesuatu yang sama je....hihi

wauu template ni nampak lebih ceria dan segar..kurang sket mengantuk..kihkihkih

biasanya blog lelaki,simple2 ja,warna pun biasanya yg asas saja-hitam,putih,grey,biru....